Winkelmand (0)

Rondreis Andalusië Gids

Rondreis Andalusië Gids

5
(2 klantenreviews)
Terug naar overzicht €9,50

Voor je rondreis door Andalusië is de Rondreis Andalusië Gids een absolute must-have. Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt tijdens je reis. Van handige accomodatie tips, geschikte restaurants, leuke festiviteiten voor onderweg tot een duidelijke routebeschrijving! De route is geschikt voor reizigers die alleen, samen of met kinderen reizen is helemaal up-to-date en staat bomvol leuke tips en weetjes!

€ 9,50 (inclusief 21% BTW)
206 pagina’s in PDF
Kijk hier voor een gratis preview!

Diederik Diederik

08 november 15

Ongeveer een week geleden ben ik terug gekomen van mijn rondreis door Andalusië. Voor de reis heb ik de gids gekocht om alvast meer te weten over de steden en de route. De informatie is heel uitgebreid en de opmaak vind ik heel erg mooi. Tijdens mijn reis ben ik gaan eten in restaurant Gatsby’s, dit restaurant stond ook in de gids en het is zeker een aanrader.

Mariska & John

31 oktober 15

Dit was onze eerste keer in de Andalusie en wat hebben we genoten. De streek is zo mooi en dankzij de rondreis gids zijn we op een aantal bijzondere plekken terecht gekomen waar we anders nooit aan hadden gedacht. Ook hebben we veel gebruik gemaakt van de hotel suggesties. Wij gaan in ieder geval nog een keertje terug want we willen de volgende keer wat meer dagen Sevilla verkennen.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.