Restaurants

In Sevilla kun je heerlijk eten! Van trendy restaurants gevuld met hippe locals tot knusse, authentieke tapasbars, nieuwe en oude, sommigen zeer populair onder de locale bevolking en anderen zijn nog niet ontdekt door toeristen. Restaurants waar je heerlijke Spaanse ham en tapas kan eten en de fijnste Spaanse wijnen kan drinken. Vegetarische restaurants en ook voor mensen met een glutenallergie zijn er glutenvrije restaurants te vinden. Kortom je kan gastronomisch genieten in Sevilla!

Authentieke restaurants

Wil je de échte Spaanse belevenis op culinair gebied? Kijk dan eens op onze pagina Authentieke Restaurants. Want hier vind je restaurants waar je de lekkerste tapas kunt eten, waar de hammen aan het plafond hangen, waar wijn de specialiteit is en waar je misschien zelfs nog een flamenco-optreden kunt meepikken tijdens het eten! Er is zelfs een restaurant van meer dan 330 jaar oud! Wat is er authentieker dan dat?

Glutenvrije restaurants

Heb jij een glutenallergie? Dan is uit eten gaan voor jou over het algemeen best een uitdaging! En op vakantie is dit door de taalbarrière nóg een stuk lastiger. Maar niet gevreesd! Naar Sevilla kun je met een gerust hart op vakantie gaan. Wij hebben wat restaurants met lekkere glutenvrije gerechten in Sevilla voor je verzameld. Kijk voor meer informatie even op de pagina Glutenvrije Restaurantjes.

Trendy restaurants

In de trendy restaurants van Sevilla is werkelijk van alles te vinden. Moderne cuisine en traditionele tapas, maar ook authentieke Andalusische keuken met een moderne twist. Geniet van slow food, industriële of juist huiselijke interieurs, of biologisch eten. In populaire wijken maar ook in wijken die door toeristen nog nauwelijks ontdekt zijn. Op onze pagina Trendy Restaurants lees je er alles over.

Tapasbars

Wie Spanje zegt, zegt tapas. Deze smaakvolle kleine (maar niet altijd!) hapjes mogen absoluut niet ontbreken tijdens je vakantie in Sevilla. wij hebben de leukste, lekkerste tapasbars in en om het centrum van Sevilla voor je op een rij gezet. Oude restaurants, nieuwe restaurants… Allemaal met evenveel passie en heel erg lekker. Sommige superpopulair en anderen minder bekend, maar allemaal een bezoekje waard. Kies er één uit, of ga de uitdaging aan en probeer alle tapasbars!

Vegetarische restaurants

Ook voor de vegetariërs onder ons hebben we een aantal fijne restaurants op een rijtje gezet. Bij sommige zul je echt geen vlees of vis tegenkomen, bij sommige hebben ze goede vegetarische alternatieven. Soms ook zelfs op z’n veganistisch en soms biologisch. Kijk dus snel op onze pagina Vegetarische restaurants om een lekker restaurant in Sevilla uit te kiezen!

Laat een bericht achter

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.