Privé Tour

Lekker op eigen tempo, aan de hand van jullie wensen en interesses het mooie Sevilla ontdekken kan door middel van een leuke privé tour met de enthousiaste Nederlandssprekende Lola. Of je nu juist op zoek bent naar tips op maat en verrassende weetjes of dat je juist een eerste indruk van deze gezellige stad wil krijgen, het kan allemaal tijdens de Stralend Sevilla Privé Tour!

Tijdelijk niet beschikbaar!

Flexibel

Hoe fijn is het om niet met anderen rekening te hoeven houding qua interesses, tempo en tijden en echt op basis van jouw eigen ideeën en wensen de stad te kunnen ontdekken? Dat is één van de grote voordelen van een privé rondleiding. Willen jullie even ergens spontaan naar binnen, zie je een verfrissend drankje op een heerlijk terras in de zon zitten, een knus boetiekje of wil je graag even de tijd nemen voor een paar mooie foto’s… alles is mogelijk!

Quality time

Ook heel prettig is dat je natuurlijk alles kan vragen wat je maar zou willen weten, van de meest populaire restaurants onder de Sevillianen tot de verstopte tapasbars en van bijzondere bezienswaardigheden tot mooie pleintjes en meer. Geen standaard jaartallen en langdradige monologen, maar juist de (minder bekende) verhalen en verrassende weetjes maken een privé rondleiding met Lola nog meer een beleving.

Nederlandstalige privé rondleiding op maat

Natuurlijk kan je van tevoren alvast jullie wensen doorgeven, maar als jullie ter plekke nog bepaalde ideeën hebben of wensen, dan hoort Lola het ook graag.

Ideetjes

Misschien heb je zelf al een idee van wat je graag zou willen zien, proeven en beleven in Sevilla. Dan zijn we daar erg benieuwd naar en denken we met veel plezier met je mee! Of je nou wil gaan voor cultuurhistorisch, gastronomisch, flamenco en of je dat te voet wil doen, het kan allemaal! Nog een ander ideetje:

Ontdek Sevilla

Lijkt het je leuk om een eerste indruk van Sevilla te krijgen? Dan is een ‘Ontdek Sevilla’ rondleiding een aanrader. Maak tijdens deze privé tour kennis met de highlights, maar kom ook te weten waar je een gezellig zonnig terras kan vinden, een overheerlijk tapaatje kan eten, een authentieke Flamenco show kan zien en vraag alles wat je nog maar graag zou willen weten.

Kosten

Aan de hand van jullie wensen, de duur en de grote van de groep verschilt de prijs voor de privé tour. Om toch enigszins een idee te krijgen van de kosten, een prijsindicatie van een mogelijke tour:
2 personen: € 217,80 (gemiddeld € 109 per persoon voor 3 uur)
4 personen: € 254,10 (gemiddeld € 64 per persoon voor 3 uur)
10 personen: € 363 (gemiddeld € 36 per persoon voor 3 uur)

Contact

Zou je graag met Lola het mooie Sevilla willen ontdekken? Neem dan vooral even contact met ons op via info@stralendsevilla.nl of via onderstaand contactformulier om te informeren naar haar beschikbaarheid en de mogelijkheden.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Laat een bericht achter

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.