Ontbijt | Lunch | Zoet

Naast diner is er natuurlijk ook nog ontbijt en lunch. De Spanjaarden houden van lekker en veel eten en hebben hier veel momentjes voor. Dat Sevilla dus ook vol zit met spots is niet verrassend. Ook kan je voor een zoete snack terecht in deze stralende stad.

Ontbijten

De dag goed beginnen met een lekker ontbijtje in het stralende Sevilla. Kop koffie en een verse croissant of misschien trek in iets zoets. Dan ben je in Sevilla helemaal aan het goede adres. Begin de dag bijvoorbeeld met churros met chocoladesaus als een echte Spanjaard.

Lunchspots

Sevilla heeft naast lekkere restaurants voor diner ook erg leuke lunchspots. Natuurlijk staan bij veel restaurants tapas op de lunchkaart, maar ook de lekkerste sandwiches en pinchos. Het is voor Spanjaarden ook heel normaal om warm te eten ’s middags en zij eten ook wat later. Vaak rond 2 à 3 uur. Voor de lekkerste lunchspots kan je terecht op deze pagina.

Top 5 ijssalons

Even wat verkoeling van het warme zonnetje? Gelukkig zijn er in Sevilla heel wat lekkere ijssalons te vinden. Lekker voor tussendoor of na een uitgebreid diner! Stralend Sevilla stelde een top 5 samen waar jij terecht kunt voor het lekkerste ijs van Sevilla.

Zoetigheden

In Sevilla vind je overal zoetigheden, van gebak tot chocola en desserts. De Spanjaarden zijn er dan ook echt dol op en beginnen de dag al met zoetigheid. Een zoetekauw is dus op de juiste plek in Sevilla. Heerlijke bonbons, toetjes en de lekkerste huisgemaakte taartjes. Kijk op de pagina zoetigheden voor de lekkerste restaurantjes met zoetigheden.

Tip! Na een lekker ontbijtje of lunch nog op zoek naar een goed restaurant voor diner. Neem dan een kijkje op onze pagina met verschillende restaurants.

Comments are closed.