Ons team

Achter Stralend Sevilla schuilt een enthousiast team dat zich graag even aan je voorstelt. Ontdek hier hoe iedereen in Spanje terecht is gekomen, wat hun werkzaamheden voor de website zijn en wat hun unieke tips voor Spanje zijn!

Over-ons-Roos-Sevilla

Ik ben…

Roos Oudemans, opgegroeid in Den Haag en ik heb in Nederland de Hoge Hotelschool en een Master Hospitality Management afgerond.

Ik ben in Spanje sinds…

2008 was het jaar dat Bas en ik de sprong waagden… we vertrokken voorgoed naar Spanje! Ons plannetje om een restaurant in de stad Almería te beginnen, bleek door de economische crisis niet rendabel. Maar misschien was dat maar voor het beste, anders was Sprankelend Spanje er misschien nooit geweest.

Voor Stralend Sevilla houd ik mij bezig met…

Samen met mijn vriend Bas heb ik Sprankelend Spanje opgericht. Binnen de onderneming geef ik met plezier tours aan reizigers in Valencia, werk ik aan het samenstellen van reisgidsen en organiseer ik groepsreizen. Wat ik erg gaaf vind, is het brainstormen en het continue bedenken van nieuwe, verrassende concepten. Dit doen we in samenwerking met ons creatieve vaste team en top stagiaires.

Ook besteed ik graag tijd aan…

Nieuwe start-ups beginnen, ontwerpen voor mijn accessoires en sieradenlijn ‘Ibizu’ en het mooie Spanje nog verder ontdekken zodat ik de pracht van dit land met iedereen kan delen.

Wat ik iedereen kan aanraden in Spanje is…

In Spanje vallen zoveel verschillende culturen, bouwstijlen en nieuwe concepten te beleven, het land blijft mij verrassen! Ik heb er zoveel bijzonders, gaafs en lekkers ontdekt dat het moeilijk is om nu iets te kiezen. Waar ik mijn hart echter verloren ben, is op Ibiza. Dit eiland doet iets met je! Het is zoveel meer dan een feesteiland… er zijn schitterende stranden en baaitjes, er hangt een relaxte sfeer, de beachclubs en dj’s zijn ontzettend fijn en zonsondergangen zijn spectaculair!

Wat zou jij iedereen aanraden om te doen/zien in Sevilla?

Een keer Sevilla bezoeken tijdens de Feria de Abril, mooie jurken, Flamenco, muziek, lekkere hapjes en drankjes, kortom een gezellige boel. Verder is de ‘Rastro’ (rommel/antiek marktje) op zondag ook echt zo´n gezellige boel, ga dan vooral tussen alle locals bij Casa Vizcaino een ‘caña’ (tapbiertje) drinken.

Over-ons-Bas-Sevilla

Ik ben…

Mijn naam is Bas de Vries en ik ben een Hagenees. Toen ik nog in Nederland woonde, heb ik zowel de studie HBO Commerciële Economie als de studie Sociologie gevolgd.

Ik ben in Spanje sinds…

Klaar voor een Spaans avontuur heb ik in 2008 vrij naïef samen met mijn vriendin (Roos) onze oude Volvo 440 ingeladen en zo zijn we vertrokken!

Voor Stralend Sevilla houd ik mij bezig met…

Ik ben medeoprichter en houd mij daarom met het hele concept bezig. Mijn belangrijkste taken liggen echter bij het onderhoud van Stralendsevilla.nl en SEO.

Ook besteed ik graag tijd aan…

Mijn passies zijn DJ-en, ondernemen en het ontdekken van het prachtige Spanje.

Wat ik iedereen kan aanraden in Spanje is…

Op Ibiza ga ik het liefste naar de strandtent Cala Bassa Beach Club. Dit is een heerlijke, relaxte spot met een mooi terras, een prachtige omgeving, goed eten en top DJ’s!

Wat zou jij iedereen aanraden om te doen/zien in Sevilla?

Staand tapas eten tussen de locals bij La Antigua Bodeguita.

Laat een bericht achter

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.