Handig!

Voor een leuk verblijf in Sevilla is het natuurlijk altijd erg handig om een aantal praktische tips bij de hand te hebben. Stralend Sevilla heeft er alvast een paar voor je bedacht!

Activiteiten

Als je eens iets anders wil dan de toeristische trekpleisters van Sevilla aflopen, of als je al genoeg cultuur hebt gezien. Of misschien als je gewoon eens lekker wilt ontspannen, plezier wil maken of je wilt laten verwennen. Met de tips op onze pagina Activiteiten heb je genoeg ideeën!

Noodgevallen

Tijdens je vakantie is het niet uitgesloten dat een een ongelukje gebeurt. Als dat het geval is, dan is het handig te weten waar je de dichtstbijzijnde Engelssprekende (tand)arts kan vinden. Kijk daarvoor in ons Noodgevallen overzicht. We hebben er ook een handige woordenlijst voor je samengsteld!

Real Betis C.F.

Eén van de Sevillaanse voetbalclubs. Lees op deze pagina van alles over Real Betis C.F. Van de geschiedenis tot aan het tenue tot tours tot aan prijzen voor kaartjes voor een wedstrijd.

Reizen

Wil je van of naar Sevilla reizen? Dan kan gemakkelijk, zowel internationaal, nationaal, regionaal als lokaal. Op onze pagina Reizen vindt je allerlei mogelijkheden en tips.

Rolstoelvriendelijk

Ben jij gebonden aan een rolstoel? Dan is het handig dat je weet wat je wel en niet kunt doen vóórdat je op pad gaat en bij aankomst teleurgesteld wordt. Stralend Sevilla heeft voor jou alvast onderzoek gedaan en alle rolstoelvriendelijke spots en mogelijkheden voor je op een rij gezet op de pagina Rolstoelvriendelijkheid.

Sevilla C.F.

Sevilla heeft twee grote voetbalclubs. Eén daarvan is Sevilla C.F. Op onze pagina over deze club vind je veel info en altijd het meest recente speelschema zodra deze bekend gemaakt is.

Shoppen

Dameskleding, herenkleding en kinderkleding… Oude kleding en nieuwe kleding. Kleine winkels of juist heel grote. Bekende merken, onbekende merken. Meubels, accessoires, zelfs LP’s en fietsen… In Sevilla kun je van alles vinden. Kijk op onze Shoppen pagina om te zien waar de leukste spots zitten!

Spaans leren

Er zijn vele redenen te bedenken om Spaans te leren. Maar soms wil je het gewoon omdat je het wilt. Wat de reden ook is, Sevilla is een uitstekende plek om Spaans te leren.

Stedentrip

Sevilla is de ideale stad voor een stedentrip! Prachtig weer, veel bezienswaardigheden en ook de sfeer in de stad is top! Op de pagina stedentrip Sevilla lees je alles wat je moet weten als je een citytrip naar Sevilla plant!

Studentenleven

Sevilla is enorm populair onder Erasmusstudenten. Dat is logisch, want de stad heeft veel te bieden. Kijk eens op onze speciale pagina om meer te ontdekken over het Studentenleven in Sevilla en beleef het zelf.

Weer

Dat sevilla lekker warm is, mag inmiddels bekend zijn. Vooral ’s zomers, maar ook in de winter is het heerlijk vertoeven in de Andalusische hoofdstad. Wij hebben allerlei informatie, weetjes en tips over het weer en het klimaat in Sevilla voor je op een rijtje gezet op de pagina Weer.

Wifi spots

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder internet en daarom is het handig om te weten waar je in Sevilla gebruik kunt maken van Wifi. Wij hebben bij Wifi spots een aantal bars, cafés, winkelcentra, internetcafés en zelfs pleinen geselecteerd waar je gratis gebruik kunt maken Wifi!

Wonen in Andalusië

Heb jij een grote droom om je koffers in te pakken en definitief naar Spanje te vertrekken? En zie jij een huis in Andalusië wel zitten? Op de pagina wonen in Andalusië lees je alle informatie die je moet weten als je definitief naar Spanje verhuist!

Comments are closed.