Villa’s

Het stralende Sevilla ervaren met alle luxe binnen handbereik? Stralend Sevilla heeft een aantal aantrekkelijke villa’s uitgezocht voor jou, waarbij je kunt genieten van vele faciliteiten en ook nog eens dichtbij het centrum zit. Ook handig, de villa boeken met een groot gezelschap, denk hierbij aan families, vriendengroepen etc.

Wat zijn villa’s nu eigenlijk? Villa’s zijn luxe woningen en worden ook wel landhuizen genoemd. Het zijn vaak vrijstaande huizen met landschappelijke omgeving en een eigen tuin.

Enthousiast geworden? Boeken kan heel gemakkelijk via de bijstaande link.

Wonderful house

-Moderne villa met geweldig uitzicht op de rivier
-Vanaf €400,00 per nacht

De villa Wonderful house is gelegen in de sfeervolle wijk Triana. Deze ruimtelijke villa heeft een moderne, maar artistieke inrichting en biedt vanaf het balkon een geweldig uitzicht op de rivier. Begin de dag goed in deze villa met een heerlijk ontbijtje in het zonnetje op je eigen terras om vervolgens een dag de stad te bezoeken. De vijf lichte slaapkamers en twee badkamers zijn van alle gemakken voorzien en het huis is geschikt voor twaalf personen. Op tien minuutjes lopen vind je het Plaza Nueva met al zijn historische monumenten en op slechts 500 meter vind je de brug Puente de Isabel II. Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid, kijk op de pagina van Wonderful House

River House

-Ruime villa met uitzicht over Sevilla
-Vanaf €1.855,00 per week

River House beschikt over een authentieke inrichting met prachtige kunstwerken aan de muur in Andalusische stijl. De villa is gelegen in hartje centrum, tussen de kathedraal en de rivier de Guadalquivir. Met een fantastisch uitzicht over Sevilla vanaf je eigen zonneterras geeft deze villa een geweldige indruk van Sevilla. Op 5 minuutjes lopen vind je de Barrio Santa Cruz waar je kunt genieten op de vele terrasjes van heerlijke tapas onder het genot van een drankje. Zin om lekker een avondje thuis te eten, dat kan in de grote lichte keuken die van alle gemakken is voorzien. De vier comfortabele slaapkamers in het huis geeft ruimte voor zeven personen. Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid, kijk op de pagina van River House.

Gran Casa

-Prachtige villa met eigen zwembad in hartje centrum
-Vanaf €295,00 per nacht

Deze vrijstaande villa biedt de ultieme beleving van het stralende Sevilla. Je bevindt je op slechts 5 minuutjes lopen van de kathedraal en Barrio Santa Cruz.Met alle restaurantjes en bezienswaardigheden om de hoek ervaar je Sevilla op een geweldige manier. De villa heeft een klassieke uitstraling met een Spaans tintje en geeft je het gevoel alsof je een paleis instapt. Heerlijk aan deze villa is dat je een zwembad hebt in je eigen tuin om lekker tot rust te komen van alle drukte van de stad. De villa is geschikt voor zeven personen die verdeeld zijn over vier slaapkamers. De villa is voorzien van vier badkamers met een vrolijke en kleurrijke inrichting. Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid, kijk op de pagina van superhost valdeazores onder registratienummer VFT/SE/01344.

Tip

Twijfel je nog of je in een villa wilt verblijven? Misschien is een appartement in Sevilla ook wel een goed idee! Op deze pagina hebben we enkele aanraders op een rijtje gezet.

Comments are closed.