Shoppen voor mannen

In Sevilla is er ook voor de mannen genoeg te winkelen. Zoek je stoere, kleurrijke sneakers of ga je voor de smart, casual look? In Sevilla kun je het allemaal vinden. En wat is er lekkerder dan je onderweg even te laten verwennen met een fijne knipbeurt of authentieke scheerbeurt? Op deze pagina Shoppen voor mannen hebben we leukste en meest populaire (shop) spots voor mannen in Sevilla verzameld!

Velvet Uomo

Bij Velvet Uomo kun je terecht voor een smart maar casual look. Mooie blazers, nette pantalons, maar ook stoere bodywarmers en leuke overhemden. Verder hebben ze er allerlei accessoires om je look af te maken: bretels, riemen en meer. Velvet Uomo is te vinden in het centrum van Sevilla, tussen de Metropol Parasol en het Ayuntamiento in. Het is nog geen vijf minuten lopen vanaf beide.

Openingstijden
Maandag t/m zaterda 10.00 – 21.00 uur

Locatie
Calle Cuna 45, 1e etage
41004 Sevilla
Website

Blow

Ben jij meer van de sportieve kleding en is surfen, skaten of snowboarden meer jouw ding? Dan is een bezoekje aan Blow voor jou een must. Hier verkopen ze merken als bijvoorbeeld LRG en Bucketfeet. Maar mocht de skaterlook niet zo jouw ding zijn, dan hebben ze hier ook gewoon gave Havaianas slippers, coole rugtassen en leuke gekleurde sneakers. Je vind Blow in Triana, vlak naast de brug.

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 10.30 – 14.30 uur en 17.30 – 21.30 uur

Locatie
Calle San Jorge 25
41010 Sevilla
Website

Las Barberas

Tussen het winkelen even een knip- of scheerbeurt? Bij Las Barberas (inderdaad, het zijn twee dames die hier aan het werk zijn!) kun je dit op authentieke wijze laten doen. Eigenaresse Virginia werkt hier samen met haar zus Charo en Lola, ook familielid. Allemaal hebben ze jarenlang ervaring in het kappen van heren. Even laten scheren of trimmen door de barbier of een relaxte knipbeurt en dan weer heerlijk fris op pad! Je kan hier overigens ook terecht voor een waxbeurt (ook voor dames)of een manicure of pedicure.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09.30 –21.00 uur
Zaterdag 09.30 – 14.00 uur

Locatie
Avenida de las Ciencias 26
41020 Sevilla
Website

Comments are closed.