Fietsverhuur

Sevilla is een prachtige grote stad. Een ideale manier om deze stad zo efficiënt mogelijk te verkennen is natuurlijk op de fiets! Op deze pagina vind je verschillende adresjes waar je een fiets voor een dag of langer op de kop kan tikken! Van stadsfiets tot elektrisch, voor ieder wat wils.

Pia Bikes

Bij Pia Bikes Sevilla kun je heel eenvoudig jouw huurfiets reserveren. Een mandje, kinderzitje en helm zijn geheel gratis. De fietsen zijn ook geschikt voor lange mensen. Pia Bikes heeft een lage prijs, een zeer centrale ligging in het centrum (vlakbij Puerta de Jerez), een buitengewoon goede pech-onderweg-service en je kunt gratis annuleren.

Prijs per fiets, per dag 
€ 10 

Vestiging 
Calle Almirante Lobo 2
Centro Comercial Cristina local 15
41001 Sevilla

Center Bici

Bij Center Bici kun je fietsen huren die licht, makkelijk, comfortabel en… niet onbelangrijk: ook nog eens veilig zijn. Het is hier ook mogelijk om voor een paar euro een helm, kinderstoeltje of reflecterend vest erbij te nemen. Kijk voor meer informatie op Center Bici.

Prijs per fiets, per dag
€ 12

Vestiging 
C/ Espronceda 5 (Esq. C/ Boteros)
41004 Sevilla

ELECMOVE

Fietsen met een steuntje in de rug. De elektrische fietsen van Elecmove zorgen dat je niet helemaal uitgeput terugkomt van een tochtje door de stad. Vooral als je met de hete zomers in de stad zit, kan dit zeker een mooi voordeel zijn! Kijk voor meer informatie op Elecmove.

Prijs per fiets, per dag
€ 40

Vestiging 
Calle Castelar 9
41001 Sevilla

RENT A BIKE SEVILLA

Bij rent a bike Sevilla kun je fietsen online reserveren waarna ze bij jou hotel worden afgeleverd. De fietsen die ze hier verhuren zijn vouwfietsen. Handig om snel even mee te nemen in de bus, taxi of metro. Kijk voor meer informatie op Rent a bike Sevilla.

Prijs per fiets, per dag
€ 12

Vestiging 
Online reserveren

BICI ACTIVA

Bij Bici Activa kun je langs bij de winkel om een fiets uit te zoeken, maar je kan ook online een fiets reserveren. Deze wordt hierna bij jou hotel afgeleverd. Er worden verschillende fietsen verhuurd zoals stadsfietsen, mountainbikes, elektrische fietsen: voor ieder wat wils. Kijk voor meer informatie op Bici Activa

Prijs per fiets, per dag
€ 15 

Vestiging 
Calle Asunción 78
41011 Sevilla

Comments are closed.