Tours

Van plan om naar Sevilla te gaan en wil je meer zien dan de kathedraal en Plaza España? Wil je de stad echt als local beleven? Misschien is het dan een idee om een of meerdere tours van Stralend Sevilla te boeken! Laat je onderdompelen in deze prachtige Andalusische stad en maak van jouw trip naar Sevilla een onvergetelijke ervaring.

Begeleiding in Sevilla

Wil je Sevilla verkennen met een Nederlandstalige gids die de stad door en door kent? Maak kennis met onze gids Merijn! Hij woont al meer dan 20 jaar in Sevilla en biedt gepersonaliseerde begeleiding die volledig op jouw wensen zijn afgestemd. Merijn spreekt zowel vloeiend Nederlands als Spaans, wat de communicatie gemakkelijk en zorgeloos maakt. Of je nu een bedrijfsuitje, familieweekend of vriendenuitje plant, hij zorgt ervoor dat je Sevilla op een unieke en persoonlijke manier ervaart. Voor meer informatie neem je een kijkje op onze Begeleiding pagina.

Fietstour Sevilla

Ontdek Sevilla op de fiets met een enthousiaste Nederlandstalige gids! Samen met een gids fiets je in ongeveer 3 uur tijd langs iconische plekken, zoals de wijk Triana, de stierenvechters arena, Plaza de España en nog veel meer. Onze gidsen geven je een echte indruk van het lokale leven en de rijke geschiedenis en cultuur van de stad. Goed om te weten is dat er tijdens de zomermaanden ook avondtours beschikbaar zijn, zodat je Sevilla kunt ervaren in een aangename temperatuur. Op onze Fietstour pagina vind je alle informatie en boek je gemakkelijk een fietstour!

Flamenco workshop

Sevilla is dé flamenco stad. De stad ademt en leeft deze passievolle dans. Op straat kan je zomaar een flamencokoppel tegenkomen of tegen een ware show aanlopen. Hoe leuk zou het zijn om zelf de fijne kneepjes van het vak te leren? Dat kan tijdens onze unieke flamenco workshop. Leuk voor met je familie- of vriendengroep, maar natuurlijk ook met het bedrijf of een andere groepssamenstelling! Hou in gedachte dat een flamenco workshop voor minimaal 8 personen of meer geboekt kan worden. Voor de mogelijkheden kun je mailen naar info@stralendsevilla.nl

Privé Tour

Ontdek Sevilla met de enthousiaste Nederlandssprekende Merijn. Hij woont al sinds 1998 in deze stad, het idee was in eerste instantie om hier slechts een halfjaartje te wonen, en wil jullie met veel plezier op sleeptouw nemen! Dit kan het meenemen naar de highlights zijn, maar ook de gastronomische pareltjes laten zien. Te voet of per fiets, het kan allemaal! Kijk voor meer informatie, prijzen en hoe je een privé tour boekt op de pagina Privé Tour.

Stadswandeling Sevilla

Beleef Sevilla op een unieke en persoonlijke manier met een stadswandeling met een enthousiaste Nederlandse gids. Tijdens de wandeling, die ongeveer twee uur duurt, leer je alles over Sevilla en krijg je een groot deel van de stad te zien. Door de kleine groepjes (maximaal 10 personen per tour) is er volop gelegenheid om vragen te stellen en waardevolle tips te krijgen voor de rest van je verblijf. Er gaat dagelijks om 11.00 uur een stadswandeling van start. Neem een kijkje op onze Stadswandeling pagina voor alle informatie!

Tapastour Sevilla

Wil jij op een unieke manier Sevilla ontdekken? En ben je gek op lekker eten? Ga dan mee op een tapastour! Tijdens de tapastour ga je met een Nederlandse gids op stap door de gezellige straten van Sevilla. Je bezoekt verschillende tapasbarretjes en onder het genot van een hapje en een drankje leer je over de Spaanse en Sevillaanse gastronomie. Daarnaast geven onze gidsen Dolores en Sabine je graag de allerleukste (en lekkerste) tips voor de rest van je verblijf. Kijk voor alle informatie op onze Tapastour pagina!

Routes

Gaat het toch niet lukken om een van de tours te boeken of ga je liever zelf op pad? Een ander ideetje is dan om een digitale route of gids mee te nemen van Stralend Sevilla. Deze producten zet je gemakkelijk op je smartphone, tablet of e-reader en kan je zonder internet in Sevilla gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de digitale wandelroute door Sevilla, waarbij je langs de highlights komt, maar ook leest waar je kan stoppen voor een hapje en drankje. Onze gidsen en routes vind je in de webshop.

Contactformulier voor tours

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht    Comments are closed.