Tours

Van plan om naar Sevilla te gaan en wil je meer zien dan de kathedraal en Plaza España? Wil je de stad echt als local beleven? Misschien is het dan een idee om een of meerdere tours van Stralend Sevilla te boeken! Laat je onderdompelen in deze prachtige Andalusische stad en maak van jouw trip naar Sevilla een onvergetelijke ervaring.

Privé Tour

Ontdek Sevilla met de enthousiaste Nederlandssprekende Lola. Flamenco is haar grote passie en waar kan dat beter dan in Sevilla? Sinds 2013 woont zij in deze stad en ze wil jullie met veel plezier op sleeptouw nemen. Dit kan het meenemen naar de highlights zijn, maar ook de gastronomische pareltjes laten zien. Te voet of per fiets, het kan allemaal! Kijk voor meer informatie, prijzen en hoe je een privé tour boekt op de pagina Privé Tour.

Flamenco workshop

Sevilla is dé flamenco stad. De stad ademt en leeft deze passievolle dans. Op straat kan je zomaar een flamencokoppel tegenkomen of tegen een ware show aanlopen. Hoe leuk zou het zijn om zelf de fijne kneepjes van het vak te leren? Dat kan tijdens onze unieke flamenco workshop. Leuk voor met je familie- of vriendengroep, maar natuurlijk ook met het bedrijf of een andere groepssamenstelling! Hou in gedachte dat een flamenco workshop voor minimaal 8 personen of meer geboekt kan worden. Voor de mogelijkheden kun je mailen naar info@stralendsevilla.nl

Kajak Tour

Op een unieke (en ‘sportieve’) manier Sevilla ontdekken? Tijdens de Kajak Tour ga je door de rivier en bekijk je onder andere de Torre del Oro en de Plaza de Toros van Sevilla. Zeker op warme, zonnige dagen is dit een heerlijke manier om Sevilla eens van een andere kant te bekijken. De tour (en de briefing) duurt ongeveer twee uur en wordt in het Engels gegeven. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Stralend Sevilla door het contactformulier te gebruiken of een mailtje te sturen naar info@stralendsevilla.nl.

Routes

Gaat het toch niet lukken om een van de tours te boeken of ga je liever zelf op pad? Een ander ideetje is dan om een digitale route of gids mee te nemen van Stralend Sevilla. Deze producten zet je gemakkelijk op je smartphone, tablet of e-reader en kan je zonder internet in Sevilla gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de digitale wandelroute door Sevilla, waarbij je langs de highlights komt, maar ook leest waar je kan stoppen voor een hapje en drankje. Onze gidsen en routes vind je in de webshop.

Contactformulier voor tours

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Comments are closed.