Wandelroute Centrum

bannerBetalingenSevilla

Van plan om naar Sevilla te gaan? Vergeet dan niet de wandelroute van Stralend Sevilla mee te nemen! Dit is één wandelroute, maar twee versies. Geïnteresseerd in geschiedenis en cultuur? Kies dan voor de versie cultuur historisch. Liever wandelen en stoppen bij bezienswaardigheden voor een fotootje en daarna lekker wat eten en drinken op een terras. Kies dan voor de andere versie. Lees snel verder…

Bestelnu

Wat

In Sevilla is ontzettend veel te bekijken, maar ook te genieten van een lekker hapje en drankje! Zo is de wandelroute ook opgesteld. Je stopt bij de bezienswaardigheden, maar ook bij leuke en gezellige cafés en bijzondere winkels. De wandelroute is digitaal en kan dus bekeken worden op smartphones en tablets.

1 route, 2 versies

De wandelroute is ideaal voor ieder. Er zijn namelijk twee versies: Wandelroute Sevilla Centrum en de Cultuur Historische Wandelroute. Het zijn twee versies, maar beide hebben dezelfde route. Je komt dus langs dezelfde bezienswaardigheden, restaurantjes en winkels. Handig om te weten is dat je de 2 versies krijgt toegestuurd en je zelf kan kijken welke je de leukste lijkt om te volgen.

Versie 1 Wandelroute Sevilla Centrum

De eerste versie Wandelroute Sevilla Centrum is 84 pagina’s lang en is vooral gefocust op de gastronomische spots met vooral leuke weetjes over highlights en bijzondere monumenten in het centrum van Sevilla.

Versie 2 Cultuur Historische Wandelroute

De tweede versie is de Cultuur Historische Wandelroute en telt 244 pagina’s. Zoals de naam al zegt, is deze versie voornamelijk het culturele en historische verhaal van Sevilla. Hierin vind je uitgebreide beschrijvingen en interessante verhalen van kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk. Zeker als je vooral interesse hebt in kunsthistorische details en echt meer te weten wil komen over verschillende monumenten in Sevilla dan is deze versie een aanrader.

PreviewWebsite
Kijk hier voor een gratis preview van de Wandelroute Sevilla Centrum en kijk op deze pagina voor een gratis preview van de Cultuur Historische Wandelroute.

Waarom

Uniek

Er zijn geen andere Nederlandstalige digitale wandelroutes over het centrum van Sevilla. Stralend Sevilla is de eerste die hier mee komt. Geen gezeul dus meer met zware reisgidsen!

Gastronomisch én historisch

Je ontvangt twee versies en kiest zelf waar je op dat moment zin in hebt. Iets meer diepgang met de Cultuur Historische Wandelroute of juist iets meer de nadruk op de gastronomie waarbij je heerlijk in het zonnetje op een terras kan genieten met een drankje en af en toe een leuk weetje. De bezienswaardigheden zijn daarbij beschreven door kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk. In de route vind je dus veel verrassende en leuke historische en culturele weetjes!

Verrassend design

Elke routebeschrijving heeft een uniek plattegrondje, ontworpen door Stralend Sevilla. De wandelroute is kleurrijk met prachtige foto’s ter illustratie. In de route vind je icoontjes voor bezienswaardigheden en restaurantjes. Hierdoor kan je makkelijk zien waar zich wat bevindt.

Bekende & onbekende spots

Je komt langs wat bekende bezienswaardigheden, zoals de kathedraal en het Alcazar, maar ook langs de minder bekende spots. Denk aan een verstopt kerkje of een parochie met een bijzonder verhaal. Verder kom je langs verrassende cafés en bijzondere winkeltjes. Stralend Sevilla heeft de leukste spots voor je uitgezocht én waar de locals zich bevinden.

Prijs

€ 7,50

Praktische informatie

Om de wandelroute(s) in de beste kwaliteit te bekijken, zijn de volgende applicaties aan te raden:
– Bij iOS apparaten raden we de applicatie iBooks aan. Deze staat standaard op je tablet of smartphone. Open op je tablet of smartphone de wandelroute vanuit je e-mail en deze wordt standaard geopend met iBooks. Bij elke volgende keer dat je de wandelroute wil openen, staat deze klaar in iBooks.
– Bij een Android smartphone of tablet leest de wandelroute het fijnst met Adobe Reader. Open de wandelroute vanuit je e-mail en open deze in je Adobe Reader. Vervolgens blijft de wandelroute in je ‘Mijn documenten’ map staan.
– Ook Windows Phone gebruikers kunnen de wandelroute het beste openen met de app Adobe Reader.
– Wie de wandelroute op een E-reader wil lezen, kan daarvoor het beste de applicatie Adobe Digital Editions installeren.

Hoe bestel en betaal ik de wandelroute?

Via de Stralend Sevilla Webshop

Bestel in de webshop de wandelroute en betaal met iDEAL, Credit Card, PayPal of MisterCash. Na betaling ontvang je de wandelroute direct in je mailbox. Check ook even de spambox.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Comments are closed.