Rondreis Andalusië Gids

bannerBetalingenSevilla

Droom je al een tijdje van een roadtrip door het Spaanse land? Andalusïe is een top gebied, waar je heel goed een rondreis kunt gaan maken en aan de hand van de Rondreis Andalusië Gids ontdek je de leukste plekjes. De mogelijkheden om je rondreis mee in te vulllen zijn eindeloos. In de regio is goed te reizen met de auto, het vliegtuig én het openbaar vervoer. Ook is er enorm veel te beleven, je vindt er heerlijke restaurants met hoogstaande gastronomie, maar ook authentieke tapas zaakjes, enorm veel cultuur en historie, relaxte strandjes en gave boetiekjes. Kortom: een veelzijdig gebied, voor de avonturier tot de echte zonaanbidder (het zonnetje schijnt er maar al te graag).

Bestelnu

Wat?

Voor je Andalusië rondreis is deze gids een echte must-have. Je vindt er alles om je rondreis door Andalusië tot in de puntjes te organiseren. Je krijgt vele (historische) feitjes over de regio Andalusië, accomodatie tips, restaurant inspiratie, en je krijgt informatie over de niet te missen bezienswaardigheden. Leuk is dat ook de vieringen en feestdagen per plaats worden toegelicht, zo kun je zien in welke periodes deze worden gehouden en wat deze feesten inhouden.

Al deze informatie is van toepassing op de plaatsen die je aandoet tijdens de rondreis. Dit zijn Málaga, Ronda, Gibraltar, Cádiz, Jerez de la Frontera, Arcos de la Frontera en Sevilla. Ook worden er nog tips geven voor de mogelijke tussenstops in Marbella en Tarifa. Per plaats wordt aangegeven hoe je makkelijk naar de andere locatie reist.

PreviewWebsite
Kijk hier voor een gratis preview van de Rondreis Andalusië Gids!

Prijs

€ 9,50

Praktische informatie

Voor je de Rondreis Andalusië Gids gaat bestellen, is het misschien handig om wat informatie te hebben over de inhoud van de gids. Heb je bijvoorbeeld een rijbewijs nodig, in welke periodes is deze rondreis te maken en is de reis op persoonlijke voorkeuren af te stemmen? Hieronder hebben we een overzicht gemaakt met praktische informatie over de rondreis.

Rijbewijs nodig?

Voor deze trip heb je niet per se een rijbewijs nodig, want de rondreis is ook heel goed te doen met het openbaar vervoer of bijvoorbeeld BlaBlacar. Heb je wel besloten om de rondreis met de auto te doen? Dan kun je via Car Del Mar een vergelijking maken tussen de verschillende verhuurbedrijven. Zo betaal je altijd de beste prijs voor je huurauto.

Houd wel in gedachten dat deze gids geschreven is vanuit het perspectief dat je eerst naar Andalusië vliegt en vanuit daar verder reist met het voor jou geschikte vervoermiddel.

Persoonlijk

Iedereen heeft op reis zijn eigen wensen en voorkeuren en de gids houdt daar zeker rekening mee. Er worden altijd voldoende opties gegeven wat betreft accommodatie, restaurants, bezienwaardigheden, feestdagen en andere activiteiten. Zo kun je zelf een keuze maken wat je gaat doen, waar je gaat slapen en eten. Je doet zo echt wat je leuk vindt, heel belangrijk op een vakantie! Het is natuurlijk ook niet verplicht om de route helemaal zo te doen zoals wij hem beschreven hebben. Je kunt altijd bestemmingen overslaan of naar een plaats gaan die niet in de gids staat, maar wel op de route ligt.

RondreisAndalusië

Zoals eerder genoemd, is de rondreis naast de auto prima te doen met andere vervoermiddelen. Het is helemaal aan jou hoe je dit invult. Je kunt bijvoorbeeld voor een stukje van de route wel een auto huren, maar voor de rest van de route een ander vervoermiddel kiezen.

Tempo

Ook het tempo van de reis is helemaal aan jou! De rondreis gaat door steden én door dorpjes en het kan zomaar zijn dat je op een van de plaatsen zo verliefd wordt dat je nog even wilt blijven of dat je zin hebt om een paar dagen aan het strand te genieten voor je weer weggaat. En wie belet je? Je kun het allemaal zelf indelen.

Reisperiode

Reizen in de zonnige zomer of frisse winter in de herfst of de lente? Elke periode heeft zo z’n charme en het is maar net wanneer jij het liefst deze reis wilt maken.

Alleen, samen of met het gezin?

Het maakt eigenlijk niet uit met wie je deze rondreis maakt, je kunt zelf alleen op pad gaan. Ook met kinderen is deze trip leuk om te doen, er staan voor elke doelgroep geschikte reisopties en tips in.

Handy!

• De gids wordt geleverd in PDF formaat, wat betekent dat de informatie in de gids continu recent is. Prijzen van parkeren, hotels etc. Kunnen bijvoorbeeld veranderen.
• Op je iPhone of iPad is het aan te raden de gids te lezen via de app iBooks
• Voor het lezen via Android of Windows Phone apparaten is de app Adobe Reader het meest geschikt
• Voor lezen via E-readers is de app “Adobe Digital Editions” erg geschikt.

Hoe?

Bestellen via de webshop van Stralend Sevilla

Onder het kopje “routes” op Stralend Sevilla is deze gids over de rondreis door Andalusië te bestellen of klik hier. Handig om te weten is dat er verschillende betaalmethoden zijn. Zo kun je betalen met MisterCash, PayPal en iDeal. Als je betaalt hebt krijg je een mailtje en vanuit deze mail kun je de gids downloaden(via een link) . De gids is geschikt voor tablet, e-reader, smartphone en desktops. Het is maar net wat jij handig vindt!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


 

Comments are closed.