Top 5 luxe hotels

Op zoek naar een luxe en comfortabel hotel in het stralende Sevilla? Op deze pagina hebben wij voor jou de mooiste, best beoordeelde en meest luxe hotels geselecteerd. Verwen jezelf met één van deze prachtige hotels.

1. Hotel Alfonso XIII*****
 • Prachtig klassiek en elegant hotel, Arabische sferen en zwembad
  Vanaf 247,50 per nacht

Een fantastisch hotel op 300 meter van de kathedraal van Sevilla en de Giralda vandaan. Hotel Alfonso XIII wordt gekenmerkt als één van de meest prestigieuze hotels van Spanje en behoort zeker in de top 5 luxe hotels. Er is een mooi buitenzwembad, een fitnessruimte, een prachtige binnentuin, een restaurant en een cocktailbar aanwezig. Het hotel is werkelijk waar sprookjesachtig door het historische gebouw met bogen in Arabische stijl en keramische tegels. Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid, klik op Hotel Alfonso XIII.

Locatie
San Fernando, 2
Casco Antiguo, 41004 Sevilla

1. Hotel Alfonso XIII

2. EME Catedral Hotel*****
 • Modern hotel met historische details, prachtig dakterras naast de kathedraal
 • Vanaf €136 per nacht

Een prachtig hotel met fantastisch uitzicht over de kathedraal. Dit stijlvolle hotel heeft moderne kamers gecombineerd met robuuste muren en houten balken aan het plafond. Het hotel heeft een mooi dakterras met een zwembad en het beschikt over een spa! Een leuk detail in dit hotel is de glazen vloer waardoor je de Romeinse ruïnes onder het hotel kan zien! Een top hotel om lekker te ontspannen en te genieten. Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid, kijk op EME Catedral Hotel.

Locatie
Alemanes, 27
Casco Antiguo, 41004 Sevilla

2. EME Catedral Hotel

3. Corral Del Rey****
 • Stijlvol met prachtige Andalusische details
 • Vanaf €166 per nacht

Het mooie aan dit hotel is dat verschillende stijlen met elkaar gecombineerd zijn. Het gerenoveerde hotel heeft nog haar marmeren pilaren in Romeinse stijl en de bewerkte houten balken geven ook een gaaf effect. Hotel Corral Del Rey zit op 7 minuten lopen van het Alcázar-paleis en het is 10 minuutjes lopen naar de La Meastranza-arena. Tal van leuke restaurantjes en barretjes zijn te vinden op nog geen 5 minuten van het hotel. Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid, kijk op Hotel Corral Del Rey.

Locatie
Corral Del Rey, 12
Casco Antiguo, 41004 Sevilla

3. Corral Del Rey

4. Hospes Las Casas Del Rey De Baeza****
 • Romantisch hotel met huiselijke sfeer
 • Vanaf €148 per nacht

Je voelt je snel op je gemak in dit kleinschalige hotel door haar huiselijke sfeer. Het hotel bevindt zich in het oude historische centrum van Sevilla en is maar 5 minuutjes lopen naar de bekendste winkelstraat van Sevilla, namelijk de Calle Sierpes. Dit hotel heeft een sfeervolle binnenplaats en een mooi zwembad op het dakterras! Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid, kijk op Hospes Las Casas Del Rey De Baeza.

Locatie
Plaza Jesús de La Redención, 2
Casco Antiguo, 41003 Sevilla

4. Hospes Las Casas Del Rey De Baeza

5. AlmaSevilla – Hotel Palacio De Villapanes*****
 • Luxe hotel in oud paleis, prachtige patio
 • Vanaf €173 per nacht

Hotel Palacio de Villapanes is gevestigd in een 18e eeuws paleis in de historische wijk Santa Cruz. Aan de prachtige binnenplaats is dit nog goed te bewonderen! Het restaurant van dit hotel heeft een menu met traditionele Andalusische gerechten. Op het terras in de tuin kunt u genieten van heerlijke tapas. De kamers zijn mooi ruim en heel stijlvol ingericht met authentieke details. Vanaf het hotel is het een kleine kilometer lopen naar de Kathedraal en 350 meter van het hotel ligt het Paleis van Pilatus. Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid, kijk op Hotel Palacio de Villapanes.

Locatie
Santiago, 31
Casco Antiguo, 41003 Sevilla

5. Hotel Palacio De Villapanes

Comments are closed.