Bed & Breakfast

Ga je naar Sevilla en wil je slapen als een roos? Er zijn in en rondom Sevilla een aantal leuke Bed & Breakfasts waar je kunt overnachten. Meestal heeft een Bed & Breakfast een iets huizelijker idee dan een hotel en zit het ontbijt erbij inbegrepen. Sommige Bed & Breakfasts worden gerund door Nederlanders die hun droom achterna gaan en zijn natuurlijk altijd op zoek naar leuke logees. Wil je er nog even een nachtje over slapen? Hieronder hebben we alvast een overzicht gemaakt van een aantal gezellige B&B’s in en rondom Sevilla!
 

Casa el Sueño

• Prachtig uitzicht &modern ingericht
• Vanaf €60,-
 
Arcos de la Frontera is een prachtig dorpje op 87 km gelegen van Sevilla. De eigenaren van deze B&B waren de uiteindelijke winnaars van het Net5 programma ‘de Spaanse Droom’en mogen zich vanaf dat moment de gelukkige eigenaren noemen van Casa el Sueño. Doordat Arcos de la Frontera op een hoge rots ligt, bieden de kamers van Casa el Sueño een prachtig uitzicht. Voor iedereen is er wat wils, want je kunt vanaf hier naar Sevilla of naar het strand gaan, mountainbiken, paardrijden, er is een prachtig natuurgebied of je kunt lekker door het dorp wandelen. Elke kamer heeft haar eigen thema met een unieke sfeer en alle badkamers zijn modern ingericht. Verder is er een verraderlijke minibar en hebben ze gratis Wifi!
 
Voor meer informatie, actuele prijzen en bereikbaarheid, kijk op Casa el Sueño.
 
Locatie:
Martin Montero, 13
11630 Arcos de la Frontera
Spanje
 
Casa El Sueño
 

B&B Casa Alfareria 59

• Super vriendelijke eigenaren en je kunt één keer in de week je kleren laten wassen
• Vanaf €56,-
 
Casa Alfareria is een charmante en gezellige B&B in het centrum van Sevilla. Met veel planten, gekleurde muren en lichte kamers zorgen Rosa en Carlo ervoor dat je je meteen thuis voelt. Ze zijn erg gastvrij, vriendelijk en maken je verblijf zo prettig mogelijk. Ze hebben een gemeenschappelijke woonkamer en keuken en de kamers zijn allemaal kleurrijk en modern ingericht. Alle kamers hebben een flatscreen-tv, airconditioning en je kunt één keer in de week je kleding laten wassen!
 
Voor meer informatie, actuele prijzen en bereikbaarheid, kijk op Casa Alfareria.
 
Locatie:
Alfareria, 59
41010 Sevilla
 
Casa Alfareria 59
 

Padre Manjon Bed & Breakfast

• Rustig gelegen en gratis fietsen beschikbaar
• Vanaf €65,-
 
Gelegen in de wijk Macarena biedt B&B Padre Manjon een rustige omgeving om te overnachten. De kamers zijn apart ingericht en hebben een retro uitstraling. Ze hebben een aantal fietsen voor je beschikbaar gesteld waar je gratis gebruik van kunt maken, om lekker te touren door de stad. Alle kamers hebben een airconditioning,flatscreen-tv en ze hebben alvast heerlijke toiletartikelen voor je klaargelegd. Elke ochtend wordt het ontbijt in Bar Santa Marina geserveerd.
 
Voor meer informatie, actuele prijzen en bereikbaarheid, kijk op Padre Manjon.
 
Locatie:
Calle Padre Manjon, 6
41003 Sevilla
 
Padre Manjon

Comments are closed.