Wateractiviteiten

Het kan in Sevilla in de zomer ontzettend warm worden en er is zo 1,2,3 even geen strand in de buurt om een frisse duik te nemen.. Toch zijn er in Sevilla genoeg mogelijkheden om wat verfrissing op te zoeken of gewoon om een leuke middag te beleven! Zo kan bijvoorveeld de Guadalquivir rivier een goed wapen zijn om de warmte te bestrijden. Hieronder vind je een overzicht met verschillende wateractiviteiten die er in Sevilla te vinden zijn..

Aquópolis Sevilla

Aquópolis is een groot waterparadijs met veel verschillende glijbanen, zwembaden en een aantal speelparkjes voor de kleinere kids! Op een warme dag kun je je hier heerlijk vermaken en worden de oudere mensen stiekem ook weer een beetje jong…

Tarieven:
Volwassenen (langer dan 140cm) €22,95
Kinderen (tussen 90cm en 140 cm lang), 65-plussers en invaliden €15,95
Kinderen kleiner dan 90cm gratis toegang

Openingstijden:
Elke dag geopend van 12:00 – 19:00
In juli en augustus open van 12.00 – 20.00
Website

Kayaking

Als je de stad vanaf een ander perspectief wilt zien en dit wilt combineren met een buitenactiviteit, is kayaken een hele leuke optie! Lekker in een kayak stappen, de stad op een andere manier verkennen en ondertussen wat verkoeling krijgen. De tours duren 2 uur en het is zeker even de moeite waard om te proberen..

Tarieven:
Volwassenen: €29,95
Website

Raften

Heb je toevallig een auto tot je beschikking en ben je toe aan wat avontuur? Dan is er de mogelijkheid om te gaan raften in de Geníl rivier. Deze rivier is vanaf Sevilla in minder dan een half uur te bereiken en je kunt hier een rafting tour doen! De tour duurt 2.5 uur en je zal hier 12km gaan raften. Je leert hier het wilde landschap kennen en het is leuk om met een groep te doen!

Tarieven:
€35,- per persoon
Website

Luxe!

Ben je toe aan iets meer luxe en wil je de stad vanaf een mooie jacht bewonderen? Dan kun je altijd nog een tocht met een jacht regelen. Op deze unieke jacht kun je al je eisen indienen en deze worden dan persoonlijk geregeld. Je kunt de jacht zo lang huren als je zelf wilt en je krijgt er ook nog eens een jet ski en een motorboot bij om lekker mee over het water te scheuren! Gedurende de tijd dat je de jacht hebt gehuurd is er een expert aan boord die je alles over Sevilla kan vertellen…

Duur:
Zo lang als je zelf wilt

Aantal personen:
Maximaal 50 personen

Tips:
– Ondanks dat er geen strand is in Sevilla, is het altijd handig om een zwembroek mee te nemen..
– Sevilla heeft zelf geen strand, maar je zou in Matalascañas of Cádiz wel naar het strand kunnen. Met de bus is het ongeveer een uurtje rijden vanaf Sevilla!

Hieronder zie je een kaartje met de locaties van alle leuke wateractiviteiten!

Comments are closed.