Feria de Abril gids

BannerBetalingen
Feria de Abril is een groot feest in Sevilla dat altijd plaatsvindt in de derde week na Semana Santa. In 2020 vindt de Feria de Abril plaats van 26 april t/m 3 mei. Meer informatie over dit feest vind je op deze pagina.

Dit jaar is er helaas geen Feria de Abril gids beschikbaar! 

Wat is de Feria de Abril?

Feria de Abril, oftewel ‘Festival van april’, is een jaarlijks terugkerend feest in Sevilla dat groots en uitbundig gevierd wordt. Het feest vindt plaats in de derde week na Semana Santa (de Heilige Week voor Pasen), wat meestal in april valt. Het kan echter voorkomen dat Feria de Abril in mei plaats vindt. In 2020 vindt de Feria plaats van 26 april t/m 3 mei. Wil je meer weten over Feria de Abril? Kijk dan op de pagina over Feria de Abril.

De gids

DIT JAAR IS ER GEEN FERIA DE ABRIL GIDS BESCHIKBAAR!

Een traditioneel feest kun je pas echt goed ervaren wanneer je er mee vanaf weet! De Feria de Abril gids bevat handige en leuke informatie, over onder andere de geschiedenis, de tradities die er bij deze week aan te pas komen en de festiviteiten die er plaatsvinden.

De gids bestaat uit de volgende onderdelen:

– Handig Spaans woordenboekje
Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar in Spanje (en dus ook in Sevilla) is het soms lastig te communiceren in het Engels. Een woordenboekje (inclusief enkele woorden en termen die typerend zijn voor dit festival) zal dus goed van pas komen!

– Stukje geschiedenis
De Feria de Abril was niet altijd zoals het nu is… Hoe de Feria ontstaan is en zich ontwikkeld heeft dat lees je in de Feria de Abril gids!

– Tradities
Sevilla is een stad vol tradities, waar je tijdens de Feria niet omheen kunt. Ervaar het festival optimaal en kom alles te weten over deze tradities. Nog leuker… Ga er in mee!

– Klederdracht
De Flamenco jurken zul je waarschijnlijk wel herkennen, maar daar blijft het niet bij! En wat dragen de heren nu precies? Je komt het allemaal te weten na het lezen van de gids.

– Casetas
Weten waar het feest plaats vindt? Onder andere in de zogeheten ‘casetas’. Sommige van deze tentjes zijn openbaar en wij vertellen je precies welke!


Kijk hier voor een gratis preview van de Feria de Abril gids!

– Andalusiër
Nee, we hebben het nu niet over een persoon, maar over een paardenras. Een eeuwenoud paardenras afkomstig uit de streek rond Sevilla, die centraal staat tijdens dit festival.

– Nog meer leuks
Wat zijn andere dingetjes die je tijdens Feria de Abril niet mag missen in Sevilla? Het staat in de gids! Daarnaast zullen we ook enkele leuke tips en weetjes met je delen…

Waarom?

Uniek
Op internet zul je ongetwijfeld informatie vinden over dit festival, alleen is de informatie vaak beperkt. De Feria de Abril gids staat vol met verdiepende en leuke informatie en mag daarom niet ontbreken tijdens je bezoek aan Sevilla en dit festival!

Voor iedereen
De Feria de Abril is dan wel door en voor Sevillianen georganiseerd, maar is voor iedereen leuk te beleven. Met deze gids kun je de Feria net zo beleven als de Sevillianen!

Handig & mooi vormgegeven
De Feria de Abril gids is makkelijk mee te nemen op reis doordat het een digitaal bestand (PDF) is. Het kan ieder moment van de dag bekeken en geraadpleegd worden, op zowel je telefoon als tablet en je hebt er geen internet voor nodig. Je kunt de gids ook uitprinten, mocht je dit fijner vinden om te lezen.

Prijs
€7,50
Handig om te weten

iOS apparaten
Voor de beste kwaliteit, raden wij iPhone en iPad gebruikers aan de gratis applicatie ‘iBooks’ te gebruiken. Ook kun je in deze app gemakkelijk door de pagina’s van de gids bladeren, door van links naar rechts swipen, net als wanneer je een boek leest. Ga je liever direct naar een bepaald onderdeel? Klik dan op het desbetreffende kopje in de inhoudsopgave.

Android apparaten
Voor Android apparaten werkt de gids het best met de gratis applicatie ‘Adobe Reader’.

E-readers
De Feria de Abril werkt net als alle andere PDF bestanden op je e-reader. De meeste e-readers maken gebruik van ‘Adobe Digital Editions’. Uitprinten is uiteraard ook een optie!

Hoe bestel en betaal ik de Feria de Abril gids?

Bestel via onze shop
Bestel de gids in slechts een paar klikken via de webshop van Stralend Sevilla! Je kunt vervolgens betalen met iDEAL, Credit Card, PayPal en Bancontact. Na betaling krijg je direct de Feria de Abril gids in PDF formaat toegestuurd per e-mail in de vorm van een link. Wanneer je op deze link klikt opent de gids; sla het bestand gelijk op, zodat de gids niet telkens via een link geopend hoeft te worden.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Comments are closed.