Lunchspots

Tussen 14.00 en 17.00 uur gaan veel winkeltjes dicht en wordt er een siësta gehouden. Gelukkig kun je rond deze tijd terecht bij vele leuke lunchspots in Sevilla voor een heerlijke (warme) lunch. Stralend Sevilla zocht de leukste restaurants uit voor jouw lunch in Sevilla.

Zoko Sevilla

Tapas in een modern jasje, dan ben je bij Zoko aan het juiste adres. Zij maken van elk gerecht een kunstwerk en hebben de meest unieke creaties. In Spanje is een warme en grote lunch zeer normaal en dat is ook wat je kunt verwachten bij Zoko. De prijs ligt misschien iets hoger dan het gemiddelde in Sevilla, maar dit proef je ook terug in elk gerecht. Onze favoriet? De tonijn specialiteit. De tonijn wordt aan tafel gegrild in een kruidenjasje. De inrichting van deze lunchspot is modern en opvallend. Het bestek is bijvoorbeeld in de tafel ‘gestoken’ en de muur staat helemaal vol met tekeningen. Kortom Zoko is zeker een aanrader voor een lunch in Sevilla.

Tip! Reserveer wel even van te voren, het kan hier erg snel vol zitten

Locatie
Calle Marques de Paradas 55
41001 Sevilla
Facebook

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 12.00-17.00 en 20.00-0.00 uur

Santos Sandwiches & Salads

Deze lunchspot is nieuw gekomen in 2017 en heeft heerlijke sandwiches, smoothies en home made gebak. Alles is met een gezonde touch en met liefde klaar gemaakt. Deze lunchbar is alleen voor take away, maar bevindt zich vlakbij het heerlijke Parque de Maria Luisa. Haal een lekkere sandwich en verse smoothie en ga gezellig picknicken in het park. De bar heeft een gave industriële inrichting met een moderne touch. Tip! Ga voor de bagel met zalm en roomkaas of probeer de huisgemaakte cheesecake.

Locatie
Avenida de la Reina Mercedes 13
41012 Sevilla
Facebook

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10.00-20.00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Tradevo

Ergens verstopt in een woonwijk in zuiden van het centrum van Sevilla vind je deze culinaire lunchspot. Voor een echte Spaanse lunch kun je hier goed terecht, Tradevo serveert namelijk tapas in elke vorm. Onder het genot van een lekker glas wijn geniet je hier van het altijd wisselende menu met voor ieder wat wils. Naast het wisselende menu op het krijtbord is er ook een vast menu waarbij de ravioli met eend een echte aanrader is. Het personeel is erg vriendelijk en helpt graag met de juiste keus voor de lunch. Mocht je al geluncht hebben en nog op zoek zijn naar een plek voor diner, dan is Tradevo ook een goede keus. Houd er wel rekening mee dat het snel vol kan zijn en reserveren dus handig is.

Let op! Tradevo heeft meerdere locaties in Sevilla. Kijk op de website voor de andere locaties.

Locatie
Plaza Pintor Amalio Garcia del Moral 2
41005 Sevilla
Website

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 13.30-16.30 uur en 21.00-23.30 uur

Panrallao

In de wijk Nervion vind je Panrallao. Bij Panrallao vind je de lekkerste tapas voor de lunch tijdens je vakantie. De tapas zijn met een modern tintje, maar er staan ook zeker wat Spaanse toppers tussen zoals de patatas bravas. Voor een klein prijsje worden de lekkerste creaties op tafel gezet. Onze absolute favoriet was de aubergine gedoopt in honing en geitenkaas. Dit lunchcafé heeft een klassieke Spaanse inrichting met vrolijke tegeltjes aan de muur en houten stoeltjes. Net zoals bij de tapas zit er bij de inrichting ook een modern tintje aan.

Locatie
Calle Divino Redentor 5
41005 Sevilla
Facebook

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zaterdag: 13.30-15.45 uur en 20.30-23.30 uur
Zondag: 13.30-15.45 uur

Comments are closed.