Activiteiten

Sevilla bestaat niet alleen maar uit de Real Alcázar, het Parque de María Luisa en de Catedral, de stad heeft veel meer te bieden! Zelfs in de winter, wanneer het in Sevilla nog een aangename temperatuur is, of juist in de zomer, wanneer het erg warm kan worden in de Andalusische hoofdstad. Er is voor iedereen, welke leeftijd dan ook, wel wat te doen. Van verrassende activiteiten voor kinderen tot spa en ontspanning en meer.

10 x gratis

Iedereen kent het wel: op vakantie rollen de euro´s altijd sneller dan thuis. Er zijn in Sevilla ook veel dingen te doen die helemaal niets kosten. Eigenlijk is heel Sevilla een gratis museum op zich. Er zijn musea met gratis toegang, soms op bepaalde dagen, je kunt lekker´window shoppen´ op de leukste marktjes… We vertellen je ook waar je gratis flamencoshows kunt zien en in welke parken je het beste kunt picknicken. En je er zult versteld staan van wat je allemaal kunt zien door te voet een wijk te ontdekken! Kijk op de pagina 10 x gratis voor tien van de leukste dingen die je gratis in Sevilla kunt doen.

Bioscopen

Een bioscoopje pakken is altijd leuk, ook in het buitenland. Haal je voeten even van de grond en ga lekker zitten. In Sevilla zijn niet alleen bioscopen met Spaanstalige films, sommigen hebben ook films met de originele, Engelstalige audio. Een kaartje voor de bioscoop in Sevilla is vaak al een stuk goedkoper dan in Nederland en vaak zijn er ook nog eens kortingsregelingen. En wist je dat je vaak je eigen eten en drinken mag meenemen? Fijn! Ontspan bij deze bioscopen!

Hiken

Op zoek naar een actieve activiteit in en rondom Sevilla? Ga een dagje hiken. Rondom Sevilla vind je een aantal prachtige plekken om te hiken. Moeilijke en makkelijke wandelpaden, watervallen, hangbruggen en steile rotswanden. Voor een avontuurlijke dag, is hiken zeker een optie. Nog op zoek naar de juiste spullen om te hiken? Geen probleem ook hier is aan gedacht. Kijk voor meer informatie op de pagina hiken.

Kinderactiviteiten

Speciaal voor gezinnen met kinderen hebben we op een rijtje gezet wat je in Sevilla allemaal kan doen. Sommige van deze activiteiten zijn speciaal geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en andere juist voor gezinnen met oudere kinderen. En sommige zijn voor alle leeftijden een goede optie. We hebben bijvoorbeeld op een rijtje gezet welke (attractie)parken en musea leuk zijn om te bezoeken, maar ook waar je lekker de natuur in kan gaan. Bekijk onze aanraders op onze pagina met kinderactiviteiten.

Spa´s

Arabische badhuizen, zeewierbehandelingen, bubbelbaden of juist ijscabines… Ultiem ontspannen en bijkomen doe je in een spa of hammam, wat voor weer het buiten ook is. Geniet van de sauna of neem een heerlijke behandeling, misschien zelfs onder begeleiding van heerlijke (live flamenco) muziek. Vaak zijn spa’s in Sevilla niet alleen heel ontspannend, maar door de prachtige architectuur ook ontzettend mooi om te zien. Kom helemaal tot jezelf in een van de heerlijke spa´s die Sevilla te bieden heeft.

Wateractiviteiten

Als je ’s zomers naar Sevilla gaat, zal het je niet ontgaan dat de temperaturen flink kunnen oplopen. Soms wel tot zo’n 45 graden. Dan, maar ook zeker vroeger of later in het seizoen, is het heerlijk om je lekker onder te dompelen in de wereld van water. Er zijn verschillende dingen te doen met kinderen (bijvoorbeeld een waterpark of clubs), maar je kunt ook sportief van water genieten in en rond Sevilla. Ga bijvoorbeeld eens raften of kajakken! Op onze pagina met Wateractiviteiten lees je alles.

Zwembaden

Je kan natuurlijk ook gewoon lekker naar het zwembad willen gaan. Misschien wel om een lekker baantje trekken. Wij van Stralend Sevilla hebben de leukste Zwembaden voor je op een rijtje gezet.

Comments are closed.