Algemene informatie

Op vakantie naar Sevilla, super leuk! Maar om goed voorbereid op vakantie te gaan is wat algemene informatie altijd handig van te voren! Daarom heeft Stralend Sevilla een overzicht samengesteld met algemene informatie dat goed van pas kan komen tijdens je reis naar Sevilla.

Noodgevallen

Een ongelukje zit in een klein hoekje dus kan je maar beter goed voorbereid zijn tijdens je vakantie in Sevilla. Zeker in het buitenland is het soms lastig de juiste middelen te vinden. Daarom heeft Stralend Sevilla voor verschillende noodgevallen tips en adressen op een rijtje gezet. Zo weet jij van te voren alle ziekenhuizen, tandartsen en apotheken te vinden. Kijk op deze pagina voor de lijst.

Rolstoelvriendelijk

Sevilla is zeker een rolstoelvriendelijke stad. De bezienswaardigheden zijn op korte afstand van elkaar en het grootste gedeelte van Sevilla is vlak, wat erg handig is met een rolstoel. De brede winkelstraten en grote pleinen maken het ook tot een fijne plek om te bezoeken met een rolstoel. Bekijk deze pagina voor handige tips en informatie het bezoeken van Sevilla met een rolstoel.

Stedentrip Sevilla

Heerlijk even een paar dagen er tussen uit? Dan is Sevilla een perfecte bestemming. De cultuur, bezienswaardigheden en gezellige sfeer geven je het ultieme vakantie gevoel. De vele gezellige restaurantjes in Sevilla én natuurlijk heerlijk weer zorgen voor een geslaagde stedentrip. Op de pagina stedentrip Sevilla lees je de beste tips voor je weekendje weg.

Studentenleven

Een half jaar studeren gepland staan in Sevilla of misschien wel een stage? Dan wil je natuurlijk goed voorbereid vertrekken en alles weten over het studentenleven in Sevilla. Waar je het goedkoopste eten kan scoren, wat de beste uitgaansgelegenheden zijn en waar je Spaans kan leren. Bekijk hier de pagina met alle tips en informatie.

Weer

Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar het weer in Sevilla tijdens je reisje! Alvast een voordeel, Sevilla heeft warme zomers en milde winters door het mediterraanse klimaat. Benieuwd naar het weer tijdens jouw verblijf ? Bekijk dan de pagina weer voor meer informatie.

Wifispots

Tegenwoordig kan niemand meer zonder zijn/haar telefoon én je wilt natuurlijk laten weten aan het thuisfront hoe gaaf Sevilla is. Of zit je om zakelijke redenen in Sevilla is het erg belangrijk om te kunnen mailen. Gelukkig heeft Sevilla veel plekken met wifi én zit je ook nog eens op een gezellige plek. Stralend Sevilla heeft alle wifispots voor jou op een rijtje gezet.

Comments are closed.