Boetiekjes

In Sevilla kun je heerlijk shoppen. Er zijn veel grote kledingmerken te vinden, zowel internationale als typisch Spaanse. Maar veel leuker nog is om de vele boetiekjes en bijzondere winkels in te duiken die in de hele stad te vinden zijn! Wij hebben de allerleukste en speciaalste boetiekjes in Sevilla voor je uitgezocht.

La Fibra

Bij La Fibra (‘de vezel’), in de wijk San Julián, werken drie verschillende merken naast elkaar. Dat zijn Debaga, La Niña Pobre en Ulumulu. Zij werken samen binnen een concept waarbij geëxpirimenteerd wordt met kleding en accessoires, allemaal handgemaakt en dus helemaal origineel. Zelf noemen de oprichters La Fibra een textiel laboratorium. Het is namelijk hun werkruimte en verkoopruimte tegelijk. Je vindt hier kleding en accessoires in verschillende stijlen en ook de heren kunnen hier slagen.

Openingstijden
Ma – vrij 10.00 – 14.00 en 17.30 – 20.30

Locatie
Calle Juzgado 17
41003 Sevilla
Website

LaFibra

Made with Lof

Als je van knutselen en handwerk houdt, dan krijg je als je Made with Lof binnenstapt meteen kriebelende handen. Dit is een gezellige papier- en knutselwinkel in het centrum van Sevilla. Om precies te zijn vind je de winkel in Soho Benita. Hier vindt je veel leuke spulletjes, bijvoorbeeld mooi (brief)papier, washitape, pennen, stickers, agenda´s, tasjes en nog veel meer (papieren) voorwerpen.

Openingstijden
Ma t/m do 10.00 – 14.00 en 17.00 – 20.00
Vrij 10.00 – 15.00

Locatie
Calle Don Alonso de Wijze 4
41004 Sevilla
Website

Madewithlof

Verde Moscú

Ben je begaan met het milieu en wil je onbezorgd winkelen? Dan is Verde Moscú Ecofashion & Fair Trade de winkel voor jou. Hier vindt je ecologische en fair trade kleding, schoenen en accessoires. Alle kleding die bij Verde Moscú verkocht wordt is gemaakt met hart voor de makers en het milieu. De winkel is opgericht door drie sociologen uit verschillende professionele velden die het niet eens waren met hoe dingen gingen in de textielindustrie: Manuel, Caro en Manu. Samen hebben zij besloten om één gezamelijk project te starten, Verde Moscú. Fijn: ze hebben ook een online shop en ze bezorgen ook in Nederland!

Openingstijden
Ma t/m vrij 11.00 – 14.00 en 18.00 – 21.00
Za 11.00 – 14.00

Locatie
Calle Ortiz de Zúñiga 5
41004 Sevilla
Website

VerdeMoscu

Sombrerería Maquedano

In een stad met veel zonuren zoals Sevilla is een hoed echt een aanrader om je huid en je haar te beschermen. Ga eens langs bij Sombrerería Maquedano, een traditioneel bedrijf dat is opgericht in 1896. Hier heb je volop keuze want je kan er heel mooie hoeden en andere hoofdmode vinden. In allerlei stijlen en van goede kwaliteit. Je vindt de winkel in het centrum van Sevilla. Er is hier overigens ook genoeg keuze voor mannen!

Openingstijden
Ma t/m vrij 10.00 – 13.30 en 17.00 – 20.30
Za 10.00 – 14.00

Locatie
Calle Sierpes 40
41004 Sevilla
Website

SombrereriaMaquedano

Galería Alfonso XII

Zin in wat luxer winkelen? Ga dan eens naar de winkelgallerij Galería Alfonso XII. Hier vind je allerlei winkels met exclusievere mode-, schoenen en accessoiremerken. Er is hier trouwens genoeg keuze voor zowel dames als heren. Galería Alfonso XII vind je in een prachtig oud herenhuis dat gebouwd is rondom een binnenplaats. De indeling en het uiterlijk van het huis is bewaard gebleven. Je hoeft er dus niet alleen heen om te winkelen, maar het huis alleen is ook al een bezoekje waard.

Openingstijden
Ma t/m za 10.30 – 21.00

Locatie
Calle de Alfonso XII 27
41001 Sevilla
Website

GaleriasAlfonsoXII

Vicky Martín Berrocal

Als je van mooie jurken en flamenco houdt, dan is Vicky Martín Berrocal voor jou de place to be. De prachtige jurken zijn allemaal geïnspireerd op flamencojurken en ze hebben er zelfs bruidsjurken in flamencostijl. Sommige ontwerpen zijn heel erg flamenco, andere zijn een stuk subtieler. Maar allemaal zijn ze even mooi. Ook als je niet op zoek bent naar een jurk, maar gewoon wat bijzonders wilt zien is Vicky Martín Berrocal een aanrader!

Locatie
Calle Cuna 51
41004 Sevilla
Website

Vicky

Comments are closed.