Top 5 ijssalons

Het kan in Sevilla ontzettend warm worden en er is zo 1,2,3 geen strand om af te koelen, dus wat doe je dan? Een heerlijk ijsje eten bij een van de vele ijssalons die er in Sevilla te vinden zijn. Soms kun je door de bomen het bos niet meer zien door de grote keuze aan ijssalons en daarom hebben wij een top 5 ijssalons voor je samengesteld!

1. Rayas

De meest bekende, populaire en voor veel Sevillianen beste ijssalon van Sevilla. Ze waren de eerste ijssalon die zelfgemaakt ijs verkocht in Sevilla 25 jaar geleden. Naast de favoriete smaken die elk seizoen terug komen, proberen ze hier ook nieuwe smaken bij te bedenken. Hierdoor raak je nooit uitgegeken op het ijs van Rayas en wat natuurlijk prettig is, is dat je lekker mag voorproeven om je keuze zo iets gemakkelijker te maken..

Locatie:
Almirante Apodaca, 1
41003 Sevilla

2. La Fiorentina

Meer dan 50 smaken en een echte passie voor ijs. Ze proberen elk seizoen weer uit te blinken in zowel smaak en structuur en dit maakt La Fiorentina tot een van de meest geliefde ijssalons van Sevilla. Al het ijs is gemaakt van natuurlijke producten en alle producten komen uit Andalusië! Ze hebben verrassende smaken, zoals olijfolie en de tiramisú is een populaire smaak onder de toeristen…

Locatie:
Calle Zaragoza, 16
41001 Sevilla

3. Freskura

Een heerlijke ijssalon die van experimenteren houdt. Dat ze creatief met ijs zijn, blijkt uit een aantal van hun producten. Een leuk voorbeeld hiervan is hun ‘bocadillo de helado’, ofwel hun broodje ijs! Naast ijs verkopen ze ook nog andere producten, zoals mousse, bonbons, taarten, en snoepjes…

Locatie:
Calle Vulcano 4
41002 Sevilla

4. Amorino

Ben je nu met je vriend of vriendin, of wil je iemand anders versteld doen staan, ga dan even langs bij Amorino. Ze gaan voor de hoogste kwaliteit, smaak, plezier en presentatie. Dit laatste is meteen al goed te zien, aangezien ze hier hun ijsjes in de vorm van een roos presenteren! Daarnaast hebben ze telkens een smaak van de maand en bieden ze ook andere producten aan, zoals prachtige ijstaarten en crèpes.

Locatie:
Calle Granada, 2
41001 Sevilla

5. Mamá Goye

Begonnen als klein bedrijf, maar door groot success steeds verder uitgebreid. Mamá Goye heeft erg veel originele smaken, zoals 3 soorten kaas met honing en nootjes, ze verkopen ook ijstaarten en lekkere chocolaatjes.

Locatie:
Calle Álvarez Quintero, 2
41004 Sevilla

Frozen Yoghurt

Frozen Yoghurt is de laatste jaren erg populair aan het worden in Spanje. Bij frozen yoghurt kun je vaak verschillende soorten yoghurts kiezen en heb je de keuze uit veel verschillende toppings, zoals fruit, chocolade en noem maar op!

Yogurtlandia Catedral

Dit is de oudste yoghurt zaak van Sevilla. Je hebt hier keuze uit veel verschillende toppings en ze hebben elke week alvast een frozen yoghurt voor je samengesteld! Als je geen zin hebt in een frozen yoghurt, dan hebben ze ook nog lekkere crèpes voor je..

Locatie:
Calle Jimios, 25
41001 Sevilla

Smöoy

Smöoy is het meest populaire en bekende frozen yoghurt bedrijf in Spanje. Je hebt hier de keuze uit verschillende soorten yoghurt, zoals naturel, fruit, chocolade en er zijn meer dan 40 toppings om jouw frozen yoghurt mee te personaliseren! Je kunt de frozen yoghurt ook combineren met crèpes, brownies en ze hebben ook heerlijke smoothies!

Locatie:
Calle Martin Villa, 2
41003 Sevilla

Comments are closed.