Ga uit!

Tijdens de siesta heerlijk lunchen, op pleintjes bij elkaar komen om te drinken, tot laat dineren om vervolgens nog naar een bar of club te gaan. Daar staan de Sevillianen bekend om. Op deze pagina vind je alles over het uitgaansleven van Sevilla!

Cafés

Even bijkomen met een bakkie koffie of juist de dag beginnen om een route uit te stippelen. Dit kan allemaal in één van de gezellige cafés in Sevilla. Op onze pagina Cafés vind je een overzicht met fijne plekken voor een kop koffie, maar ook andere drankjes (en hapjes)!

Chocolade y Tarte

Dulce is het Spaanse woord voor zoet en de Sevillianen zijn dol op zoetigheid! Je kunt op heel veel plekken heerlijke taartjes, snoepgoed, ijs en chocolade kopen. Ben jij een zoetekauw en wil je meer weten waar je al deze lekkernijen kunt vinden? Kijk dan even hier voor meer informatie.

Discotheken

Bailando, bailando! Heb je zin om een avondje uit te gaan in Sevilla en lekker de voetjes van de vloer te gooien? We hebben hier alvast een aantal leuke discotheken voor je op een rijtje gezet die zeker de moeite waard zijn om een kijkje te nemen…

Flamenco

Over de hele wereld bekend als een typische Spaanse dans en muziek met vrouwen in prachtige jurken. Volgens veel mensen is deze vorm van kunst ontstaan in Andalusië en dit zie je ook overal in Sevilla terug. Er zijn erg veel bars, shows, festivals, scholen en winkels die te maken hebben met flamenco. Wil je hier meer over weten, kijk dan even op Flamenco.

Hotspots

Winkeltjes die geen toerist kent… Lekker eten bij bijzondere restaurants… Mooie terrassen en mooie paleizen… Daarvoor moet je in Sevilla zijn. En wij hebben de allerleukste en allermooiste voor je op een rij gezet. Kijk op onze Hotspots pagina!

Karaoke

Niets leuker dan je een avondje heerlijk laten gaan achter de microfoon in goed gezelschap en met een lekker drankje. Dat weten ze in Sevilla ook! Wij hebben de leukste karaokebars voor je op een rijtje gezet.

Live muziek

Ben je een liefhebber van bandjes met live muziek? In Sevilla zijn er verschillende barretjes waar er regelmatig leuke bandjes optreden en de toegang is vaak gratis! Wil je naast de bekende flamenco muziek ook andere live muziek horen? Kijk dan op onze pagina van Live Muziek voor een aantal leuke barretjes en clubs!

Ontbijten

Wanneer je in Sevilla bent heb je vast wel behoefte aan een heerlijk ontbijtje. In Sevilla kun je absoluut goed terecht voor ’tostada’, een Spaans geroosterd broodje, vaak met verse tomaat en een beetje olijfolie. Houd jij liever van een lekker zoet ontbijtje dan kun je ook kiezen voor churros met chocola.

Restaurants

Heerlijke authentieke restaurants, liefst met hammen aan het plafond en foto´s van stierengevechten aan de muziek. Of juist traditioneel Andalusisch met een moderne twist. En natuurlijk mogen de tapasbars niet ontbreken. In Sevilla vind je allerlei soorten restaurants. Kijk voor onze selectie op onze pagina Restaurants.

Top 5 beste ijssalons

Het kan in Sevilla ontzettend warm worden en dat gaat een heerlijk ijsje er natuurlijk altijd in. Er zijn super veel leuke ijszaakjes in Sevilla en voor de beste ijs kun je kijken op onze Top 5 beste ijssalons pagina!

Comments are closed.