Auto huren

Wil jij de omgeving rond Sevilla gaan verkennen? Dan is het handig om een auto te huren. Op deze pagina vind je handige informatie over het huren van een auto en de leukste plekjes in de buurt van Sevilla om met de auto te bezoeken.

Autoverhuurbedrijven

In Sevilla vind je veel aanbieders van huurauto’s. Om door de bomen het bos te zien is het handig om gebruik te maken van vergelijkers. Op deze vegelijkers kan je verschillende auto’s en prijzen van alle aanbieders in Sevilla vergelijken. De website waar wij en onze klanten de beste ervaringen mee hebben zijn:

Car del Mar

Auto huren
 
 
 
Winnaar van de Zoover award voor populairste autoverhuurbedrijf van 2014. Op “Car del Mar” kan je huurauto’s van verschillende autoverhuurders vergelijken. Alle grote merken die auto’s aanbieden vind je terug op Cardelmar.com.

Sunnycars

Auto huren2
 
 
 
Sunnycars is een autoverhuurbedrijf die zich onderscheid van de concurrenten door het bieden van uitstekende service. Zo bieden ze een Nederlandse servicelijn die 24/7 beschikbaar is. Bij de standaard huursom van Sunnycars zitten de volgende services standaard inbegrepen:
– Onbeperkte kilometers (je moet natuurlijk wel zelf tanken)
– WA-verzekering tot €7.500.000
– Ben je verzekerd tegen diefstal
– Verzekering voor schade aan de bodem en dak van de auto, schade aan de banden en glasschade.

Hertz

Dit is geen vergelijker van huurauto’s maar één van de grootste autoverhuurders ter wereld. Persoonlijk maken wij vaak gebruik van Hertz en omdat dit altijd goed is verlopen raden wij iedereen aan een auto te huren bij Hertz.

Omgeving

Het centrum van Sevilla al helemaal bekeken en zin in wat anders? Gelukkig heeft Sevilla ook een prachtige omgeving met mooie plekjes, stranden, historische vondsten en dit alles niet heel ver weg. Huur een auto en ontdek alles rond Sevilla! Bekijk deze pagina met alle tips en informatie over plekken in de omgeving.

Parkeren

Met de auto door het centrum van Sevilla rijden is niet echt een aanrader, maar mocht je het toch willen doen is het handig om te weten wat de beste parkeerspots zijn. Bekijk deze pagina voor meer informatie over parkeren.

Tips!

-Een aantal autoverhuur bedrijven hebben mogelijkheden wat betreft de tank (brandstof), bij sommige kan de tank namelijk vol worden opgehaald en leeg weer worden ingeleverd of krijg je een volle tank en moet je hem vol inleveren. Denk goed na wat het handigste en goedkoopste is voor jezelf.
-Bij de meeste autoverhuurdbedrijven moet je 23 jaar of ouder zijn en moet je soms een langere tijd je rijbewijs in bezit hebben.
-Handig! Bij vele autoverhuurbedrijven is het mogelijk om de auto op verschillende punten in te leveren zo kan je de auto in Sevilla huren en ergens anders weer terug brengen (mocht je daar blijven).
-Van plan om alleen in het centrum van Sevilla te blijven? Dan raden we je aan om alles lopend of fietsend te doen, dit is makkelijker en zeker te doen.
-Voor de juiste verzekering moet je ervoor zorgen dat (als je wilt wisselen van bestuurde) iedereen op de huurovereenkomst staat en dit aangeeft aan de verhuurder.

Comments are closed.