Auto huren

Wil jij de omgeving rond Sevilla gaan verkennen? Dan is het handig om een auto te huren. Op deze pagina vind je handige informatie over het huren van een auto en de leukste plekjes in de buurt van Sevilla om met de auto te bezoeken.

Sunny Cars

Onze tip om een auto te huren in Spanje is Sunny Cars. De prijs is altijd all inclusive, zodat je niet bij het ophalen voor onaangename verrassingen komt te staan. Sunny Cars heeft auto’s in verschillende prijsklassen en de Nederlandstalige klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar.

Omgeving

Het centrum van Sevilla al helemaal bekeken en zin in wat anders? Gelukkig heeft Sevilla ook een prachtige omgeving met mooie plekjes, stranden, historische vondsten en dit alles niet heel ver weg. Huur een auto en ontdek alles rond Sevilla! Bekijk deze pagina met alle tips en informatie over plekken in de omgeving.

Parkeren

Met de auto door het centrum van Sevilla rijden is niet echt een aanrader, maar mocht je het toch willen doen is het handig om te weten wat de beste parkeerspots zijn. Bekijk deze pagina voor meer informatie over parkeren.

Tips!

-Een aantal autoverhuur bedrijven hebben mogelijkheden wat betreft de tank (brandstof), bij sommige kan de tank namelijk vol worden opgehaald en leeg weer worden ingeleverd of krijg je een volle tank en moet je hem vol inleveren. Denk goed na wat het handigste en goedkoopste is voor jezelf.
-Bij de meeste autoverhuurdbedrijven moet je 23 jaar of ouder zijn en moet je soms een langere tijd je rijbewijs in bezit hebben.
-Handig! Bij vele autoverhuurbedrijven is het mogelijk om de auto op verschillende punten in te leveren zo kan je de auto in Sevilla huren en ergens anders weer terug brengen (mocht je daar blijven).
-Van plan om alleen in het centrum van Sevilla te blijven? Dan raden we je aan om alles lopend of fietsend te doen, dit is makkelijker en zeker te doen.
-Voor de juiste verzekering moet je ervoor zorgen dat (als je wilt wisselen van bestuurde) iedereen op de huurovereenkomst staat en dit aangeeft aan de verhuurder.

Comments are closed.