Shoppen

Shop till you drop… goed nieuws voor shopliefhebbers, ook in Sevilla kan er volop worden gewinkeld. Natuurlijk zijn er de bekende merken in de grote winkelstraten, maar er zijn ook genoeg onontdekte pareltjes te vinden. Lees hieronder meer over alle winkelmogelijkheden die de stad Sevilla biedt.

Boetiekjes

Natuurlijk zijn de grote, vertrouwde merken een veilige keuze als het aankomt op winkelen in het buitenland. De slaagkans in deze winkels is erg hoog want er zit altijd wel iets voor je bij. Maar wat als je thuiskomt en je buurmeisje heeft hetzelfde leuke jurkje aan? Juist, was je nou toch maar een van die leuke, kleine winkeltjes binnengegaan! In Sevilla vind je heel veel boetiekjes. Loop lekker door het centrum en sla vooral de kleinere straatjes in.

Vintage winkeltjes

Vintage winkeltjes zijn iets moeilijker te vinden in Sevilla, maar ze zijn er zeker. Kleding, schoenen, accessoires… zelfs meubels, oude typemachines en retro fietsen! Bij vintage winkeltjes heb je altijd gegarandeerd een uniek (kleding)stuk!

Voor de mannen

Als je het even zat bent om de tasjes van vriendinlief te bewaken bij de pashokjes en zelf ook met wat moois wil thuiskomen, ga je zelf de straat op. Samen of alleen, want naast echte herenwinkels zijn er ook genoeg unisex winkels te vinden in Sevilla. Op zoek naar een mooi pak of juist comfortabele stappers? Sevilla heeft alles voor heren!

Winkelcentra

Spanje kent vele grote winkelcentra en gelukkig is Sevilla hierop geen uitzondering. Het fijne aan winkelcentra is dat alles lekker dicht bij elkaar zit en je kan altijd tussen het winkelen door een verfrissend drankje drinken of ijsje eten, of schuif lekker aan in een van de restaurants om even op te laden. Alles dat je nodig hebt in één centrum. Lees hier waar ze zitten en wat je er kan vinden.

Kinderwinkels

Ook aan de kleinsten onder ons is gedacht en het ontbreekt Sevilla niet aan de leuke kinderwinkels. De leukste kleertjes, schoentjes, boekjes, speelgoed en wat al niet meer kun je er vinden. Stoer en leuk, netjes en klassiek, educatief en stimulerend… Je vindt er werkelijk van alles. Kijk op deze pagina voor de leukste kinderwinkels.

Winkelstraten

Hou jij van lange winkelstraten vol winkels en boetiekjes met kleding, make up, schoenen en allerlei andere leuke dingetjes? Dan heb je verschillende mogelijkheden in Sevilla. Er zijn winkelstraten in verschillende delen van de stad te vinden, zowel in het centrum als in bijvoorbeeld de wijk Triana. Je kunt hier heerlijk je winkelbehoefte stillen! Kijk op onze pagina over winkelstraten waar je ze kunt vinden.

Comments are closed.