Bars

Zin in een lekker drankje en wat Spaanse gezelligheid? Dan is Sevilla de juiste stad. Het stikt er van de barretjes waar je terecht kunt voor een drankje en vaak ook wat tapas. Biertjes voor €1, de lekkerste cocktails of een goed glas wijn, Sevilla heeft het allemaal. Stralend Sevilla zocht de leukste bars in Sevilla voor je op.

La Cava Bar

Het is natuurlijk geen verrassing wat je hier kunt krijgen, cava! De glaasjes cava worden hier wel op een speciale manier geserveerd, de glazen worden namelijk gekoeld in de vriezer en daar wordt de cava ingeschonken. La Cava Bar heeft naast de overheerlijke cava ook de lekkerste tapas voor bij de cava. Alles is huisgemaakt én voor een klein prijsje. De La Cava Bar vind je bij de kathedraal en Alcázar in de buurt en behoort zeker tot een van de leukere bars in Sevilla.

Locatie
Calle Hernando Colon 12
41004 Sevilla
Website

La Antigua Bodeguita

Staand met je tapa in de ene hand en een biertje in de andere hand voor deze authentieke bar, Spaanser kun je het niet hebben. Midden tussen de locals kun je hier genieten van lekkere tapas na een dagje in de stad. Geniet van de sfeer op deze ontmoetingsplek van de Sevillianen in het hart van Plaza del Salvador. Natuurlijk zijn er ook een aantal zitplekken, maar wees snel want deze bar is erg populair. Én je scoort er een biertje voor slechts €1,20.

Locatie
Plaza del Salvador 6
41004 Sevilla
Website

Abaceria Alonso

Deze bar geeft je het gevoel alsof je bij opa en oma op bezoek bent! Aan de bar vast zit het kruidenierszaakje van Alonso en hier staat de vrouw van Alonso verse tapas te maken in de keuken. Op het fijne terras kun je genieten van biertjes en wijntjes samen met de locals. Tip! Bestel de huisgemaakte croquetas, ook wel Spaanse kroketjes.

Locatie
Calle de Santa Ana 30
41002 Sevilla

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 10.30 – 23.00 uur
Zondag: gesloten

El Rinconcillo

Eén van de oudste bars van Spanje is El Rinconcillo, dit is ook zeker te zien aan de autenthieke inrichting en sfeer. De hammetjes en de Spaanse tegeltjes aan de muur maken het helemaal af. Voor een drankje kun je hier zeker terecht, keuze genoeg! Achter de bar is er namelijk een kast tot aan het plafond helemaal gevuld met verschillende wijnen en andere drank soorten. Natuurlijk kun je ook terecht voor een lekker koud biertje.

Locatie
Calle Gerona 40
41003 Sevilla
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 13.00-1.30 uur

Bar Plan B

Happy hour is the best hour! Bij Bar Plan B is het altijd happy hour, je scoort hier de lekkerste cocktails in alle soorten smaken. De beste deal is één liter voor €5! Tip! Ga voor een mojito in een van de fruitsmaken, zoals ananas, meloen of appel. Natuurlijk serveren ze ook de klassieke cocktails. Je kunt hier zowel binnen als buiten zitten, waarbij binnen een hippe stijl is met veel hout. Mocht je niet zo van cocktails houden, je hebt hier ook biertjes voor €1.

Locatie
Alameda de Hércules 87
41002 Sevilla

Tip!

Zin om na een drankje nog te gaan stappen? Bekijk dan onze pagina met de leukste discotheken van Sevilla.

Comments are closed.