Zwembaden

Sevilla is één van de warmste steden van Europa en iedereen die er ´s zomers een keer geweest is, weet dat de temperaturen in de Andalusische hoofdstad flink kunnen oplopen. De stad ligt dan misschien niet aan de kust (zo´n 80 km rijden van het dichtsbijzijnde playa), maar dat betekent niet dat er geen water verkoeling te vinden is. Want wat dacht je van lekker een dagje naar het zwembad? Alleen baantjes trekken, met de kids… Ook voor senioren en baby´s zijn er mogelijkheden in Sevilla! Wij hebben de leukste zwembaden voor je op een rijtje gezet.

Forus

Forus is een sportschool, waarin je ook een zwembad kunt vinden. Ze hebben in totaal meer dan dertig vestigingen in heel Spanje en Portugal. De sportschool is een goed idee als je even lekker wat baantjes wilt trekken. Zin in wat meer actie of gewoon eens wat anders? Probeer dan eens Aquagym of Aquapilates! Dit kun je volgen in een groepsles. Leuk om met z’n tweëen uit te proberen!

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 07.30 – 23.00 uur
Zaterdag 08.00 – 22.00 uur
Zondag: 09.00 – 14.00 uur

Locatie
Calle Crédito
41002 Sevilla
Website

Openlucht zomerzwembad – Centro Deportivo Rochelambert

Centro Deportivo Rochelambert is een sportschool met een heerlijk zomerzwembad. Van dit zwembad zijn de deuren geopend in juli en augustus. Hier kun je lekker de hele dag met z’n allen ontspannen aan de kant van het zwembad.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 12.30 – 19.00
Zaterdag en zondag van 12.30 – 20.00

Entree
Ticket € 5

Locatie
Av. Doña Francisquita
41006 Sevilla
Website

Club Metropolitan

Bij Club Metropolitan komen sport, gezondheid en welzijn samen. Het is een centrum met veel vestigingen, door heel Spanje heen. Ze hebben buitenzwembaden, verschillende binnenzwembaden, er is zelfs een zwembad met verwarmd zeewater. Je kunt er lekker zelf zwemmen, maar er zijn ook verschillende lessen te volgen. Met een dagpas heb je toegang tot alle activiteiten die onder toezicht zijn, gebruik van de sportfaciliteiten, het zwembad en de spa. Je kunt hier trouwens ook terecht voor beautybehandelingen en massages. Fijn!

Entree
Dagpas € 5

Locatie
Av Eduardo Dato 49
41018 Sevilla
Website

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 7.30 – 23.00
Zaterdag, zondag en feestdagen van 9.00 – 22.00

Hotel Barceló Sevilla Renacimiento

Hoe lekker is het om na een dagje in het zonnige Sevilla even af te koelen in het zwembad van je eigen hotel? Hotel Barceló Sevilla Renacimiento heeft een eigen zwembad, vóór het hotel (dus geen mini zwembadje op het dakterras) en dus lekker ruim. Er is bij het zwembad ook een bar, er zijn ligstoelen en er ligt een fijne tuin omheen. De opening van dit zwembad is seizoensgebonden, maar je kan er op rekenen dat je er in het hoogseizoen heerlijk wat verkoeling kan vinden. Tip: mocht je vroeg of laat in het seizoen boeken, vraag dan even na of het zwembad tijdens jouw verblijf open is.

Locatie
Avenida Álvaro Alonso Barba
41092 Sevilla
Website

Comments are closed.