Drankje & Dansje

Zin in een avond met muziek en de lekkerste drankjes? In Sevilla kan je goed uitgaan, maar heb je ook leuke barretjes om gezellig een drankje te doen. Heb je meer zin in een spontane avond karaoke? Ook dat vind je in Sevilla. Stralend Sevilla zocht de leukste plekjes uit voor een drankje & dansje.

Bars

Zin in een wat ‘rustiger’ avondje? Bezoek dan een van de vele barretjes in Sevilla. Geniet van de lekkerste cocktails of een koud biertje voor €1. Natuurlijk worden de drankjes geserveerd met wat kleine tapas. Wist je dat in Sevilla de oudste bar van Spanje staat? Benieuwd naar de leukste bars in Sevilla? Bekijk dan deze pagina.

biercafés

Trek in een lekker koud biertje of zin in een wat aparter biertje? Ook dan is Sevilla the place to be voor jou. In Sevilla zijn er verschillende biercafés met typisch Seviliaanse biertjes maar ook met een aantal goede Belgische biertjes. Er is een breed aanbod in de biercafés dus voor ieder wat wils. Kijk op de pagina biercafés voor meer informatie.

Discotheken

Na een aantal drankjes in een van de authentieke barretjes is het tijd voor wat dansjes. In Sevilla heb heel wat clubs met allerlei verschillende muziekstijlen. Bij B3 kan je terecht voor de vetste thema feesten, waarbij ook de muziek hierop wordt aangepast. Bekijk hier het aanbod aan clubs in Sevilla.

Gay Sevilla

In Sevilla vind je genoeg leuke hotspots om je te vermaken. Verschillende barretjes en uitgaansgelegenheden. Kortom genoeg plekjes om te bezoeken tijdens je verblijf in Sevilla. In Sevilla is er ook een gay hotel te vinden midden in het centrum.

Karaoke

Of je nou zelf gaat zingen of toekijkt onder genot van een drankje, een avondje karaoke is altijd gezellig. Zeker in een ander land waarbij je in een andere taal liedjes voorbij hoort komen. In Sevilla heb je een aantal verschillende karaoke bars zitten, waarbij de een serieuzer is dan de ander. Ga met een groep gezellig wat drinken en heb de grootste lol met elkaar, maar ook met de andere mensen die optreden.

Live muziek

Van jazz muziek tot rock, in Sevilla is een avond live muziek zeker een aanrader. Geniet van een drankje onder het genot van de beste live muziek. Natuurlijk zijn er ook bars met typisch Spaanse live muziek zoals salsa of flamenco. De live muziek tentjes zitten verspreid door heel Sevilla en bij een aantal kan je van te voren zien wie er komt en wat voor muziek er te lusiteren is. Bij bepaalde artiesten is het verplicht om een kaartje te kopen, maar vaak is er gratis toegang.

Tip!

Nog even snel een hapje eten voordat je gaat stappen? Ontdek de leukste en lekkerste restaurantjes van Sevilla.

Comments are closed.