Reizen

Het reizen naar, rondom en in Sevilla is erg gemakkelijk en goed geregeld. Ben je van plan om naar Sevilla te gaan en wil je meer weten over het vervoer in en naar Sevilla? Op deze pagina vind je alle handige informatie over het vervoer van Sevilla!

Auto huren

De omgeving van Sevilla verkennen gaat heel gemakkelijk met de auto. Ontdek de prachtige Andalusische landschappen en uitzicht van achter het stuur van een handige huurauto. Wij hebben op deze pagina de beste autoverhuurbedrijven voor je op een rijtje gezet.

Bus

Sevilla beschikt over een uitstekend netwerk van zowel stadsbussen als regionale bussen. De bus is supergoedkoop en erg gemakkelijk! Wil je je snel en gemakkelijk in of buiten de stad laten vervoeren? Hier een aantal handige tips en informatie over het busvervoer in Sevilla…

Fietsverhuur

Lekker met de fiets de hele stad verkennen in plaats van met de bus of taxi? Hier zijn alvast een paar fietsverhuurders waar je allerlei soorten fietsen kunt huren!

Parkeren in Sevilla

Met de auto op pad? Parkeren in Sevilla kan nog best lastig zijn, aangezien in het centrum haast geen auto door de kleine straatjes past. Als jij met de auto in Sevilla gaat, lees dan eerst onze tips.

Taxi

Als je wat sneller ergens wilt zijn dan is een taxi nemen ook een erg makkelijke keuze. De prijzen zijn een stuk goedkoper dan in Nederland en is bijvoorbeeld handig als je vanaf het vliegveld naar het centrum wilt. Kijk bij Taxi voor meer informatie.

Trein

Van en naar Sevilla reizen binnen Spanje gaat heel gemakkelijk met de trein. Ook binnen Andalusië is de verbinding heel goed. Ga een dagje naar het strand, of ga op rondreis door het gebied of door heel Spanje. Op onze Trein pagina vind je handige tips en weetjes, vertellen we je hoe lang het ongeveer duurt voordat je vanaf Sevilla in Madrid, Barcelona of Valencia bent en hoeveel het je ongeveer zal gaan kosten.

Vliegen naar Sevilla

Als je naar Sevilla gaat, is de kans groot dat je via het vliegveld aankomt of vertrekt. Daarom hebben we wat interessante informatie voor jou op een rijtje gezet over het Aeropuerto San Pablo de Sevilla op onze Vliegveld pagina.

Comments are closed.