Welkom op Stralend Sevilla!

Sevilla is een stad waar je de Spaanse cultuur in elk hoekje van de straat kunt terugzien. Op Stralend Sevilla kan je alle handige informatie en verrassende tips vinden.

Stralend

Sevilla is een stad die straalt! In de straten worden de straten opgevrolijkt met veel sinaasappelbomen, de huizen hebben verschillende prachtige kleuren en de flamencojurken sieren de stad… Het is een stad waar de zon altijd schijnt en de mensen willen je maar al te graag een kijkje in hun cultuur laten nemen.

 

Passie

Hoe zuidelijker, hoe meer Spaans… In Sevilla zijn ze trots op hun afkomst en die passie waait door de straten van de stad. Heerlijk eten in authentieke of wat meer trendy restaurantjes, prachtige flamenco optredens, de traditionele siësta´s, paarden met koetsen en leuke marktjes maken jouw Sevilla ervaring helemaal compleet.

 

BannerSevilla

Prachtig plaatje

Naast de vele musea is het oude centrum van Sevilla zelf ook een groot openluchtmuseum. Overal waar je kijkt zie je waanzinnige bezienswaardigheden waar de geschiedenis van de stad mooi intact is gebleven. Met werelds grootste gotische Kathedraal, de Giralda, het adembenemende Parque María Luisa en nog veel meer is Sevilla een plaatje om te zien.

 

Fiesta

Feest, feest en nog eens feest! In Sevilla is het leven een groot feest. Tot in de late uurtjes een dansje wagen in de van de vele discotheken, barretjes met live muziek en een aantal regionale feestdagen waar ze flink uitpakken. Na de religieuze viering van de Semana Santa is het tijd voor de Feria de Abril, een feest waar je Sevilla op haar puurst kunt beleven!

 

Banner2RondreisAndalusie

Comments are closed.