Stadswandeling Sevilla

Sevilla, de indrukwekkende hoofdstad van de regio Andalusië, staat bekend om haar rijke geschiedenis, levendige cultuur en indrukwekkende architectuur. Heb jij binnenkort een tripje naar Sevilla op de planning staan en wil je deze prachtige stad op een unieke en persoonlijke manier verkennen? Kom dan met ons mee op een stadswandeling met een enthousiaste Nederlandse gids! Je vindt op deze pagina alle informatie.

Wat?

Tijdens de stadswandeling wandel je samen met een Nederlandstalige gids langs verschillende bezienswaardigheden door het centrum van de prachtige stad Sevilla. Zo kom je onder andere langs de stierenvechtersarena en het iconische Plaza España en wandel je door vele sfeervolle straatjes. Wij raden iedereen aan om een stadswandeling aan het begin van je verblijf te boeken. Zo krijg je alvast een eerste indruk van de stad én waardevolle tips voor de rest van je verblijf!

Waarom een stadswandeling door Sevilla?

Leerzaam

Met een enthousiaste Nederlandssprekende lokale gids aan je zijde leer je niet alleen over de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen plekjes, maar ook over de lokale gebruiken, tradities en culinaire specialiteiten.

Op pad met een local

Een Nederlandse gids die lang in Sevilla heeft gewoond, kent niet alleen de stad op haar duimpje, maar kan je ook alles vertellen over de geschiedenis en de cultuur van de stad. Ze deelt leuke anekdotes en persoonlijke tips die je verblijf in Sevilla nog specialer maken.

Persoonlijke aandacht

De stadswandelingen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 10 personen. Er is daardoor volop gelegenheid om in gesprek te gaan met de gids, vragen te stellen en tips te krijgen voor de rest van je verblijf.

Sevilla ontdekken met gids Dolores

Gids Dolores is geboren en opgegroeid in Brabant, maar haar hart behoort toe aan Sevilla. Dit komt door haar ouders, die afkomstig zijn uit deze prachtige stad. Tijdens haar jeugd bracht ze dan ook vele vakanties door in Sevilla, waar haar liefde voor de stad met de jaren steeds verder groeide. Deze passie leidde ertoe dat ze besloot om zich hier permanent te vestigen. Tegenwoordig woont ze al vele jaren, samen met haar Spaanse man en hun twee kinderen, in een dorpje net buiten Sevilla.

Dolores combineert haar liefde voor Sevilla en haar diepgaande kennis van de stad met haar enthousiasme voor het delen van verhalen. Tijdens de stadswandelingen neemt ze je mee door de historische straten en gezellige wijken van Sevilla. Ze vertelt niet alleen over de geschiedenis en de belangrijkste bezienswaardigheden, maar laat je ook kennismaken met de lokale gewoontes en tradities.

Praktische informatie

Start locatie: 
Voor het Plaza de Toros (stierenvechten arena)
Starttijd:
Dagelijks vanaf 11.00 uur
Duur: 
ca. 2 uur (inclusief korte pauze voor een drankje)
Prijs: 
€22,50 per persoon (inclusief enthousiaste Nederlandstalige gids + een drankje)

Een privé tour door Sevilla

Ga je liever alleen met je eigen gezelschap op een stadswandeling door Sevilla? Ook dat is geen enkel probleem! Met een privé tour heb je de flexibiliteit om de route en het tempo aan te passen aan jouw wensen. Neem contact met ons op via info@stralendsevilla.nl voor meer informatie over de prijzen en de mogelijkheden.

We bespreken graag je wensen en zorgen ervoor dat jouw privé tour door Sevilla een onvergetelijke ervaring wordt! Let wel op: ook voor privé tours hanteren we een maximum van 10 deelnemers per groep, zodat we de kwaliteit en persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Grotere groepen zijn ook zeker welkom en worden begeleid door meerdere gidsen.

Hoe boek je de stadswandeling met Dolores?

  Je naam (verplicht)

  Je emailadres (verplicht)

  Mobiel telefoonnummer

  Op welke datum wil je de stadswandeling doen?

  Met hoeveel personen?

  Jouw bericht

  Comments are closed.