Begeleiding

Ben je van plan om Sevilla te bezoeken en wil je graag begeleid worden door een Nederlandstalige local? Maak kennis met onze enthousiaste gids Merijn! Of je nu een bedrijfsuitje, een familieweekend of een vriendenuitje plant, het is altijd fijn om iemand bij je te hebben die de weg kent, zowel Spaans als Nederlands spreekt en Sevilla op zijn duimpje kent.

Waarom kiezen voor Nederlandstalige begeleiding in Sevilla?

Privé begeleiding in Sevilla houdt in dat een officiële Nederlandse gids jou en je gezelschap persoonlijk rondleidt en begeleidt door de stad. Deze gids heeft diepgaande kennis van Sevilla en spreekt zowel vloeiend Spaans als Nederlands, wat de communicatie soepel en prettig maakt. Samen zorgen wij voor een op maat gemaakte ervaring, afgestemd op jouw interesses en behoeften, waardoor je de stad op een unieke en persoonlijke manier kunt ontdekken!

De Spaanse taal

Het is over het algemeen bekend dat niet iedere Spanjaard de Engelse taal even goed beheert. Reizen naar een ander land kan soms dan ook best uitdagend zijn vanwege taalbarrières. Met een gids die zowel perfect Nederlands als Spaans spreekt, hoef je je hier geen zorgen over te maken! Je kunt gemakkelijk vragen stellen, deelnemen aan gesprekken en volledig begrijpen wat er wordt uitgelegd. Bovendien kan een gids je helpen met praktische zaken, zoals het lezen van menukaarten, het navigeren door de stad en het communiceren met locals die geen Engels spreken.

Flexibiliteit

Hoe fijn is het om zelf je eigen tempo te bepalen en de planning aan te passen op basis van je interesses en behoeften? Met privé begeiding in Sevilla is dit geen enkel probleem! Of je nu een halve dag, een hele dag, of meerdere dagen begeleiding wilt, je kunt de tijdsduur en het schema afstemmen op je wensen.

Op stap met een local

Onze gids Merijn woont al meer dan 20 jaar in Sevilla. Hij heeft dan ook uitgebreide kennis van de stad en haar geschiedenis. Je krijgt niet alleen de feiten, maar ook de verhalen en grappige anekdotes die de stad echt tot leven brengen. Bovendien, omdat Merijn zelf in Sevilla woont, weet hij je de allerleukste plekjes te vertellen. Ga je bijvoorbeeld graag uiteten op een unieke plek of een ontbijtje eten tussen de Spanjaarden? Merijn weet precies waar je moet zijn en neemt je daar graag mee naartoe!

Speciale verzoeken en een verrassende touch?

Wil je iemand in je groep verrassen met iets bijzonders? Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of een andere speciale gelegenheid, wij denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jullie verblijf in Sevilla onvergetelijk wordt.

Enthousiaste begeleiding

Lijkt het je leuk om met gids Merijn op pad te gaan? Je komt hier alvast meer over hem te weten!

Over gids Merijn

Merijn woont ondertussen al meer dan 20 jaar in Sevilla. Dit is bijzonder, aangezien zijn plan was om er in eerste instantie slechts 6 maanden te studeren. Een aantal maanden in Sevilla veranderde in jaren en Merijn heeft nog lang geen plannen om deze prachtige stad te verlaten!

Merijn, geboren en getogen in Amersfoort, begon in 1995 aan zijn studie Spaanse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Leiden. Tijdens een Erasmus-uitwisseling in Sevilla werd hij verliefd op de stad en besloot te blijven. Inmiddels woont hij hier dus al bijna 25 jaar en kent hij Sevilla als zijn broekzak.

Sinds 2003 werkt Merijn in het toerisme. Hij begeleidt rondreizen door heel Spanje en sinds 2017 is hij een beëdigd stadsgids in Sevilla. Met zijn uitgebreide kennis en liefde voor de stad, toont hij je maar al te graag de mooiste plekjes en monumenten, zoals de indrukwekkende Kathedraal en het Koninklijk Paleis Alcázar.

Kosten

De kosten van de begeleiding zijn afhankelijk van het seizoen, het aantal uur en de dagen. Lijkt het jou wel wat dat Merijn jullie gezelschap begeleidt door Sevilla (en omstreken)? Neem dan vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen.

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten of direct Merijn als begeleiding bij jullie reis boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met de planning van een onvergetelijke reis naar Sevilla. Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via:

Mail: info@stralendsevilla.nl 
Onderstaand contactformulier:

  Je naam (verplicht)

  Je emailadres (verplicht)

  Mobiel telefoonnummer

  Voor welke datum zou je begeleiding willen?

  Met hoeveel personen?

  Jouw bericht  Begeleiding door de regio Andalusië

  Naast begeleiding in Sevilla biedt Merijn ook begeleiding door de prachtige regio Andalusië! Met zijn jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de regio neemt hij je graag mee op ontdekkingstocht door de prachtige landschappen, pittoreske dorpjes en historische steden van de regio Andalusië. Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar info@stralendsevilla.nl óf contact met ons opnemen via het bovenstaande contactformulier.

  Comments are closed.