Hotels

Op zoek naar leuke hotels in Sevilla? Stralend Sevilla heeft voor jou een selectie gemaakt van onze favoriete hotels, zodat jij makkelijk een keuze kan maken! De hotels verschillen van prijscategorie en deze kun je gemakkelijk zien aan de punten aan het begin van de teksten. Ook boeken is makkelijk; je hoeft alleen maar op de link te klikken en je komt op de bijpassende booking.com.

Casa Romana Hotel Boutique****

-Prachtige grote ramen, prachtige muren
-Vanaf €85 per nacht

Hotel Casa Romana is een charmant hotel met klassieke details. Op het dak is een mooi zwembad en fantastisch uitzicht over de stad. Het hotel ligt in het oude historische centrum van Sevilla en is slechts 3 minuutjes lopen naar La Alameda Boulevard. De kamers zijn sfeervol ingericht en hebben prachtig grote ramen! Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid, kijk op Casa Romana Hotel Boutique.

Locatie
Trajano 15
41002 Sevilla

Casa Romana Hotel Boutique

El Rey Moro Hotel Boutique***

-Verrassend en kleurrijk interieur
-Vanaf €79 per nacht

Hotel El Rey Moro Hotel Boutique valt meteen op door de prachtige kleurrijke kamers. Ook dit hotel ligt in de schilderachtige wijk Santa Cruz. In deze wijk zijn veel kleine kronkelende straatjes en gezellige terrasjes en pleintjes. Het hotel heeft een sfeervol binnenplaatsje waar de meeste kamers op uit kijken en waar je ook lekker kan zitten en genieten van een hapje en een drankje. Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid, kijk op Hotel El Rey Moro Hotel Boutique.

Locatie
Lope de Rueda 14
41004 Sevilla

El Rey Moro Hotel Boutique

Hotel Casa 1800 Sevilla****

-Klassiek en sfeervol
-Vanaf €147 per nacht

Dit hotel is gevestigd in een 19e eeuws herenhuis dat rondom een mooie binnenplaats is gebouwd. De charmante kamers hebben nog de originele balkons en het meubilair is handgesneden! Een leuk detail aan dit hotel is dat ze in de middag gratis thee en gebak aanbieden. Hotel Casa 1800 heeft een mooi dakterras met fantastisch uitzicht op deKathedraal en de Giralda. De locatie van dit hotel is ook fantastisch, namelijk midden in het centrum! Een hotel om je ogen bij uit te kijken. Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid, kijk op Hotel Casa 1800.

Locatie
Rodrigo Caro 6
41004 Sevilla

Hotel Casa 1800 Sevilla

Hotel Amadeus & La Musica***

-Karakteristiek hotel in voormalige Joodse wijk
-Vanaf €115 per nacht

Een fantastisch muzikaal hotel midden in de voormalige Joodse wijk. Het naam van het hotel draagt niet voor niets Hotel Amadeus & La Musica, want bij de 18e eeuwse binnen plaats staan muziekinstrumenten die u kunt bespelen in de geluidsdichte oefenruimte! Ook de twee met elkaar verbonden gebouwen van het hotel hebben themas gebaseerd op klassieke muziek. Vraag de medewerkers gerust om meer van deze interessante informatie! Het hotel heeft een mooi dakterras met jacuzzi waar ook eventueel ontbijt kan worden geserveerd en maandelijks concerten worden gegeven. Verder heeft dit hotel zelfs een bibliotheek waar je veel klassieke muziek-cd’s lenen kan! Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid, kijk op Hotel Amadeus & La Musica.

Locatie
Farnesio 6
41004 Sevilla

Hotel Amadeus & La Musica

Hotel Casa Imperial****

-Charmant en sfeervol hotel
-Vanaf €80 per nacht

Hotel Casa Imperial valt op door haar vele originele felgekleurde tegels, fonteinen en traditionele inrichting van de kamers. Het beschikt over een prachtig sfeervol binnenhofje en een zwembad. Overal in dit hotel kom je verrassende Andalusische details tegen! Het mooie Plaza de España ligt op 20 minuutjes lopen van het hotel. Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid, kijk op Hotel Casa Imperial.

Locatie
Imperial 29
41003 Sevilla

Hotel Casa Imperial

Patio de La Alameda***

-Mooie patio en binnentuinen, interieur in traditioneel Spaanse stijl
-Vanaf €65 per nacht

Mooie ligging aan het gezellige plein Plaza de la Alameda met veel terrasjes! Het hotel past er goed tussen, want heeft zelf ook drie mooie binnentuinen. Een leuk weetje van dit hotel is dat het ooit het huis was van de beroemde Spaanse beeldhouwer Antonio Susillo. De Kathadral en Giralda zijn twintig minuutjes lopen vanaf dit hotel. Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid, kijk op Patio de La Alameda.

Locatie
Alameda de Hércules 56
41002 Sevilla

Patio de La Alameda

Hotel Las Casas de la Judería

-Unieke kamers, zwembad op het dak en centraal gelegen
-Vanaf €84 per nacht

Een charmant hotel met een klassieke inrichting. Dit hotel bestaat uit 27 herenhuizen en is omgebouwd tot één geheel. De huizen zijn verbonden door gangen en patio’s en elke kamer heeft een verschillende stijl. Geniet van de spa of het zwembad op het dak en kijk uit over de prachtige Joodse wijk Santa Cruz. De autenthieke Spaanse inrichting is terug te vinden in het gehele hotel en geeft sfeer. Actuele prijzen en beschikbaarheid vind je hier.

Locatie
Santa María la Blanca 5
41004 Sevilla

Comments are closed.