Internationale restaurants

Na vele avonden tapas en paella heb je vast zin gekregen in iets anders! Ook daarvoor kun je in Sevilla terecht, op deze pagina vind je een aantal aanraders van de Amerikaanse keuken tot een Italiaanse keuken. Keuze genoeg aan internationale restaurants.

Mediteraanse keuken

No Lugar the Art Company

Dit alternatieve restaurant is zeker een hotspot in Sevilla. De kunstzinnige inrichting zorgt voor een uitnodigende uitstraling wat ook terug te zien is in de gerechten. No-lugar the art company heeft een mediterraanse keuken. Je kunt hier smullen van een vegetarisch gerechtje, maar ook vlees staat op de kaart. Dit restaurant laat kunst en eten samenkomen in een sfeervolle omgeving, wat het totaalplaatje compleet maakt. Tip! Je kunt hier niet pinnen, zorg dus dat je cash geld bij je hebt.

Locatie
Calle Trajano 16
41002 Sevilla
Facebook

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 13.00-16.00 uur en 20.30-0.00 uur

Amerikaanse keuken

Burguett

Zin in een lekkere Amerikaanse burger? Dan ben je bij Burguett aan het juiste adres! Dit trendy ingerichte restaurant biedt vele soorten burgers aan, van een cheeseburger, tot een vegan burger of ga je toch liever voor de truffelburger? Kortom, er is keus genoeg. Begin de maaltijd met een bord nacho’s en sluit af met een overheerlijke chocoladebrownie met noten, schuim van koekjes en een marmelade van rood fruit. Burguett ligt in hartje centrum achter Plaza Nueva.

Locatie
Calle Albareda 24
41001 Sevilla
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 13.30-16.30 uur en 21.00-0.00 uur

Italiaanse keuken

Osteria L’Oca Giuliva

Osteria L’Oca Giuliva heeft een Italiaanse keuken met verse pasta’s en pizza’s. Het stijlvol ingerichte restaurant heeft een Italiaans tintje en is een goede ontsnapping aan de Spaanse tapas. Tip: tijdens de lunch biedt Osteria L’Oca Giuliva een menu aan voor maar €11,90 waarbij je een pizza of pasta naar keuze krijgt onder het genot van frisdrank of een glas wijn met aansluitend een dessert. Handig is dat de website is ook in het Engels te lezen. Zo kun je dus van te voren het hele menu bekijken.

Locatie
Mateos Gago 9
41004 Sevilla
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 13.30-16.30 uur en 20.00-0.00 uur

Oosterse – Spaanse keuken

Ovejas Negras

Een hippe tent met een industriële inrichting, die zeker de moeite waard is voor een bezoek. Het restaurant heeft zowel Spaanse tapas als oosterse gerechten op de kaart staan. De jonge en vernieuwende look zorgt voor vele bezoekjes door zowel toeristen als locals. Tip! Ovejas Negras neemt geen reserveringen aan dus zorg dat je op tijd bent.

Locatie
Hernando Colón 8
41004 Sevilla
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 13.30-16.00 uur en 20.30-0.00 uur

Internationale keuken

Garage Moto Cafe

Dit internationale restaurant, geheel in biker style, ligt in het sfeervolle wijk Triana en heeft een gevarieerde internationale keuken. Garage Moto Cafe is tot in de details ingericht in motor stijl van helmen, tot motoronderdelen tot kleding. Je kunt hier terecht voor zowel lunch als diner en je kunt natuurlijk gelijk een bezoekje aan de brug Puente de Isabel ll brengen. Dit café wordt gerund door twee vrienden die deze droom lang hebben gehad en nu samen hebben waargemaakt!

Locatie
Calle Betis 52
41010 Sevilla
Website

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 12.00-0.00 uur
Zaterdag en zondag: 09.00-0.00 uur

Tip!

Juist zin in een lekkere Spaanse avond in plaats van een van deze internationale restaurants? Bekijk dan hier onze pagina met de leukste tapasbars.

Comments are closed.