Winkelmand (0)

Semana Santa Gids

Semana Santa Gids

5
(1 klantenreview)
Terug naar overzicht €7,50

Niet in voorraad

Ga je met de Paasdagen naar Sevilla? Top! Dan vindt namelijk het grote feest Semana Santa plaats, oftewel de Heilige Week. In deze week vinden ontzettend veel (nachtelijke) processies plaats. De Semana Santa Gids is onmisbaar tijdens deze week. Je weet precies waar en wanneer je er moet zijn. Je krijgt veel leuke achtergrondinformatie mee, zoals de bijbehorende klederdracht, achtergrondinformatie over Semana Santa en nog veel meer!


Semana Santa Gids 2020 

Omdat het programma voor Semana Santa 2020 nog niet bekend is, ontvang je de Semana Santa gids van het afgelopen jaar. Zo kun je je alvast lekker inlezen! Uiteraard ontvang je van ons de nieuwe gids met het actuele programma, zodra deze bekend is. 

€ 7,50 (inclusief 21% BTW)

Na betaling kun je de Semana Santa Gids direct downloaden via de website en wordt een e-mail verstuurd met daarin de downloadlink naar de digitale gids!

Bekijk hier de gratis preview van de Semana Santa Gids.

Kim

17 september 15

Ik was met een vriendin in Sevilla en tijdens mijn bezoek was het ook nog eens Pasen. Voordat ik op reis ging heb ik dit boekje aangeschaft omdat ik en mijn vriendin meer wilden weten over de tradities die plaatsvinden tijdens Pasen in Sevilla. In de gids is heel veel informatie te vinden over de tradities, de geschiedenis en nog veel meer! Wij hebben het meeste genoten van de optochten.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.